DOLAR 32,5080 0.01%
EURO 34,6341 -0.19%
ALTIN 2.436,41-2,52
BITCOIN 21629492,81%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Sosyal Medyada “Feminist Mehdi” Tartışması
83 okunma

Sosyal Medyada “Feminist Mehdi” Tartışması

ABONE OL
Mart 29, 2024 00:15
Sosyal Medyada “Feminist Mehdi” Tartışması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde sosyal medya platformlarında dikkat çeken bir olay yaşandı. Kübra Acar isimli bir kadının, üzerinde “Ben Hz. Meryem” yazılı fotoğrafıyla “Feminist Mehdi” takma ismiyle gündeme geldiği görüldü.

Acar, Meryem Ana olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan ettiği paylaşımıyla büyük bir ilgi topladı. Ancak kısa süre içerisinde Acar, paylaşımının aslında bir şaka olduğunu ve kendisinin asla Meryem Ana olmadığını belirtti.

 

Sosyal medya kullanıcıları, bu olayı büyük bir şaşkınlıkla karşılarken, bazıları Acar’ın bu tür bir şaka yapmasının uygun olmadığını dile getirdi. Diğer yandan, bazıları ise Acar’ın yaptığı bu şakanın mizahi bir yaklaşım olduğunu ve ciddiye alınmaması gerektiğini savundu.

Olay, sosyal medya platformlarında geniş bir şekilde tartışılırken, Kübra Acar’ın “Feminist Mehdi” takma ismiyle yaptığı bu paylaşımın ne amaçla yapıldığı ve sosyal medya kullanıcıları üzerindeki etkisi merak konusu oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.