DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20871622,93%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sokak ortasında iç çamaşırına kadar soyup darp ettiler, yüzünü jiletle kestiler!
973 okunma

Sokak ortasında iç çamaşırına kadar soyup darp ettiler, yüzünü jiletle kestiler!

Adana’da bir grup yakınları olan genç kıza mesaj atığını iddia ettikleri bir genci sokak ortasında iç çamaşırıyla kalana kadar soydu, ardından tekme ve yumruklarla darp edip, yüzünü jiletle kesti.

ABONE OL
Ekim 25, 2022 21:38
Sokak ortasında iç çamaşırına kadar soyup darp ettiler, yüzünü jiletle kestiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da tarihi Büyük Saat yakınında bir grup, yakınları olan genç kıza mesaj attığını iddia ettikleri bir genci sokak ortasında yakalayıp, darp etmeye başladı. Genç kızın ağabeyinin de bulunduğu öğrenilen gruptan bazı kişiler gencin üzerindeki kıyafetlerini çıkarırken, bazıları ise yumruk ve tekmelerle saldırdı. Yere yatırılan gencin üzerine çıkan bir kişi ise elindeki jiletle gencin yüzüne kesikler attı.

 

Öfkeli grubun, genci iç çamaşırı ile kalana kadar soyması, darp etmesi ve yaralaması, bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine polis, soruşturma başlattı. Polis, saldırganların ve darp edilen gencin kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan kalabalık tarafından darp edilen ve ismi henüz öğrenilemeyen gencin, olayın ardından polise şikayette bulunmadığı öğrenildi.

 

Katnak Tele1 https://tele1.com.tr/sokak-ortasinda-ic-camasirina-kadar-soyup-darp-ettiler-yuzunu-jiletle-kestiler-724107/

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.