DOLAR 32,6496 0.27%
EURO 34,7778 0.25%
ALTIN 2.418,64-0,57
BITCOIN 21794122,76%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sinem Ünsal oynadığı diziler neler? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli?
385 okunma

Sinem Ünsal oynadığı diziler neler? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli?

Sinem Ünsal oynadığı diziler hangileri diye çok merak ediliyor. En son Gizli Saklı dizisinde Naz (Yaz) karakteri ile karşımıza çıkan Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Peki Sinem Ünsal’ın oynadığı diziler neler? Oyuncu Sinem Ünsal hakkında bilgiler ve Sinem Ünsal sosyal medya hesapları da çok merak ediliyor. Sizlere Sinem Ünsal kimdir, aslen Sinem Ünsal nereli, Sinem Ünsal’ın boyu kaç, Sinem Ünsal ne mezunu, oyuncu Sinem Ünsal hangi okuldan mezun, Sinem Ünsal’ın sevgilisi kim gibi merak ettiğiniz soruların cevaplarını vermeye çalışacağız.

ABONE OL
Ekim 8, 2022 20:14
Sinem Ünsal oynadığı diziler neler? Sinem Ünsal kaç yaşında, nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzel oyuncu Sinem Ünsal oynadığı diziler ile çok sevilen bir oyuncu. Mucize Doktor’daki doktor rolü ile çok sevilen Sinem Ünsal, bu sefer polisiye bir dizide karşımıza çıktı. Şimdiye kadar Sinem Ünsal’ın oynadığı diziler listesine girmeden önce güzel oyuncu hakkında çok merak edilen bazı sorulara cevap vereceğiz, sonrasında da Sinem Ünsal oynadığı diziler listesini sizlerle paylaşacağız.

Sinem Ünsal kaç yaşında?

Gizli Saklı oyuncuları arasında yer alan Sinem Ünsal 28 yaşında. Genç oyuncu Sinem Ünsal 21 Haziran 1993’te İzmir’de doğdu.

Sinem Ünsal aslen nereli?

Oyuncu Sinem Ünsal İzmir’de doğdu. Aslında Sinem Ünsal İzmir’li ama Sinem Ünsal’ın ailesi nereden gelmiş diye merak ediliyor.

Sinem Ünsal Azeri mi? Sinem Ünsal Çerkes mi?

Güzel oyuncu Sinem Ünsal’ın babası Azeri, annesi ise Çerkes kökenli.

 

Sinem Ünsal ne mezunu? Sinem Ünsal hangi okuldan mezun?

Güzel oyuncu 2017 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun oldu.

Sinem Ünsal hangi dizilerde oynadı?

Güzel oyuncu ilk olarak 2016 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan Arkadaşlar İyidir dizisi ile ekranlara çıktı. Sadece 10 bölüm süren dizi final yaptı. Sonrasında Sinem Ünsal Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakteri ile karşımıza çıktı. Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm Aslan karakterini canlandırdı. Kızım dizisindeki Sevgi Günay rolü ile tanındı. Mucize Doktor dizisindeki Nazlı rolü ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Sinem Ünsal oynadığı diziler listesi

 

 

Güzel oyuncu Sinem Ünsal’ın oynadığı diziler listesi şöyle:

2016 Arkadaşlar İyidir / Sibel (Show TV)
2017 Çoban Yıldızı Güneş (FOX)
2017-2018 Siyah Beyaz Aşk / Gülsüm Aslan (Kanal D)
2018-2019 Kızım / Sevgi Günay (TV8)
2019-2021 Mucize Doktor / Nazlı (FOX)
2021 Elbet Bir Gün / Feride Yılmaz

Sinem Ünsal oynadığı diziler ve karakterler

2016 yılında ilk dizisi olanArkadaşlar İyidirdizisinde Sibel karakterini canlandırmıştı. Aynı dizide Gizli Saklı’da beraber rol aldıkları Ece Dizdar da Leyla rolünü oynamıştı. 1 sezon devam edebilen dizi 10. bölümde final yaptı.

2017 yılında ise Sinem Ünsal karşımıza Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakteri ile çıktı. Çoban Yıldızı dizisinde Seyit ile Zühre arasındaki aşka sonradan dahil olan Güneş karakterinde oynamıştı Sinem Ünsal. Çoban Yıldızı dizisi 1 sezon sürdü ve 17 bölüm devam etti.

2017-2018 yıllarında ise Siyah Beyaz Aşk dizisinde Gülsüm Aslan rolüyle karşımıza çıktı Sinem Ünsal. Dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay yer alıyordu. Dizi 1 sezonda 32 bölüm olarak yayınlanmıştı.

2018 yılında Kızım dizisindeki Sevgi Günay rolü, Sinem Ünsal’ın tanınmasını sağladı. Kızım dizisinde başrollerde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız oynamıştı.

 

 

Mucize Doktor dizisindeki Nazlı rolü ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Sinem Ünsal, ilk defa başrol oyuncusu olarak karşımıza çıktı. Mucize Doktor dizisi 64. bölümde final yaptı.

2021 yılında ise Elbet Bir gün dizisinde Feride karakterini canlandırdı.

Sinem Ünsal sosyal medya hesapları

İnstagram hesabı:@sinemunsal

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.