DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20401220,18%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sıfır bir Sinema Filmi izle (2020) Full hd tek parça dizipal izle
1610 okunma

Sıfır bir Sinema Filmi izle (2020) Full hd tek parça dizipal izle

Sıfır Bir beyazperde filmi izle üstün dereceli kırıyor. Sinemada üstün dereceli kıran Savaş Satış'ın hikayesi Baba Parası'nı geçti. Sıfır Bir beyazperde filmi hikayesi sona erdi. Sıfır Bir beyaz perde'da Baba Parası'nı geçmeyi başardı. Herkes Sıfır Bir beyazperde Filmi izle merakla bekliyor.

ABONE OL
Haziran 11, 2022 01:35
Sıfır bir Sinema Filmi izle (2020) Full hd tek parça dizipal izle
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıfır Bir beyazperde filmi izle üstün dereceli kırıyor. Sinemada rekor kıran Savaş Satış’ın hikayesi Baba Parası’nı geçti. Sıfır Bir beyazperde filmi hikayesi bitti. Sıfır Bir beyazperde‘da Baba Parası’nı geçmeyi başardı. Herkes Sıfır Bir sinema Filmi izle merakla bekliyor. Blu TV platformunda dizi olarak gösterilen Sıfır Bir sinemaya geçti!

Adana dizisi Sıfır Bir’in filmi çıktı! Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmi izle. Sıfır Bir filmi full izle seçenekleri araştırılmaya başlandı. Sıfır Bir dizisinin filmi gösterime girer girmez rekorları kırmaya başladı! Merak Beklenen Sıfır Bir filmi Baba Parası’nın hasılatını ve izlenme sayısını da geçti! Sıfır Bir filminin detayları haberimizde…

10 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren Sıfır Bir filmi, kısa sürede büyük bir başarı elde etmeyi başardı! 2016’da Blu Tv platformunda (dijital ortamda) Adana dizisi olarak yayın yaşamına başlayan Sıfır Bir, 6. Sezonuyla beraber final yapmış ve sonlanmış olanti.

Dizinin senaristliği, oyuncuları ve coşkuı o denli tuttu ki, dizi hikayesiyle beraber beyaz perdeye aktarıldı. Gösterime girmiş olduğu 10 Ocak 2020’den bu yana 5 gün olan Sıfır Bir filmi, kısa sürede gişede de umduğunu buldu!

Sıfır Bir filmimizde Cio Baba niçin Yok?

 

Sıfır Bir dizisinin son sezonunda bilinmiş olduğu gibi Savaş Satış, Özgür Meriç ve Cihangir Ceyhan’ın (Cio) kavga etmiş olduğu öne sürülmüştü. Özellikle Savaş Satış ile Cihangir Ceyhan’ın birbirine girdiği iddiaları ayyuka çıkmış, ikili toplumsal medya hesaplarından birbirlerini takip edeni bırakmış ve Savaş Satış yapımı bir paylaşımda bulunmuştu. Cihangir Ceyhan, Sıfır Bir filminde yer almadı. Cihangir Ceyhan şu sıralar Show Tv’nin reyting rekortmeni Çukur dizisinde “Azer Kurtuluş” karakteriyle büyük beğeni topluyor. Öte yandan Sıfır Bir filminde Özgür Meriç de yer almadı. Sıfır Bir filminin baş karakteri gene Savaş Satış oldu. Sıfır Bir:

Bir Zamanlar Adana Filmi Gişede rekor Kırdı Sıfır Bir filmi,


10 Ocak 2020 tarihinde gösterime girdi. Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmini ilk 3 günde tam 280 bin 711 fert izledi! Sıfır Bir, sadece Animasyon yapımı olan Rafadan güruh Göbeklitepe’yi geçemedi. Ancak Baba Parası filmini geçti. Sıfır Bir: Bir Zamanlar Adana filmi Türkiye genelinde toplam 325 salonda gösterime girdi. Box Office Türkiye verilerine gore ilk 3 günde her bir salon gösteriminde ortalama 864 kişi filmi izledi.

Sıfır Bir filmi büyük bir başarıyla gösterimde yer almayı sürdürüyor. Tüm başroller öldü! Sıfır Bir sinema Filmi oyuncu kalmadı! Sıfır Bir beyazperde filminde büyük şok yaşandı. Filmin tüm yıldızları öldü ve filme veda etti. Devam filmi çekilmeyecek ancak oyuncular kendi hikayelerini özetleyen yeni film ve Blutv yeni dizileriyle ekranlarda olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.