DOLAR 32,5918 0.23%
EURO 34,8066 0.4%
ALTIN 2.423,14-0,38
BITCOIN 21502140,23%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şevval Sam Yasak Elma’dan ayrıldı mı? Ender Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?
580 okunma

Şevval Sam Yasak Elma’dan ayrıldı mı? Ender Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?

FOX TV ekranlarının uzun soluklu olarak devam eden dizisi Yasak Elma'dan şok eden ayrılık iddiaları merakları arttırdı. Çıkan haberler üzerine Yasak Elma'nın sevilen karakteri Ender'in diziden ayrıldığı gündeme geldi. Yasak Elma Ender diziden mi ayrıldı? Şevval Sam yeni projesi nedir? Yasak Elma dizisinden ayrılan isim kim? İşte detaylar...

ABONE OL
Haziran 6, 2022 22:49
Şevval Sam Yasak Elma’dan ayrıldı mı? Ender Yasak Elma’dan ayrılıyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her Pazartesi FOX TV ekranlarında yer alan Yasak Elma büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. Sezon finali ile ekranlara gelecek bölüm üzerine sevilen karakter Ender’in diziden çıkacağına dair haberler gündemde yerini aldı. Yeni sezonda Ender olmayacak mı? Yasak Elma Ender diziden neden ayrılıyor? İddiaların arkası kesilmemesi üzerine izleyiciler resmi açıklama beklemektedir. İşte, Yasak Elma Ender hakkında tüm detaylar haberin devamında

 

Yasak Elma Ender karakterine son mu verildi?

Dizinin başladığı günden bu zamana kadar izleyicinin büyük ilgisini toplayan Ender karakteri tavrı ve tarzı ile de beğeniler toplamaktadır. 5.sezon için final yapılırken yeni sezonda Ender karakterinin olmayacağına ilişkin haberler gündeme geldi. İddialara göre Şevval Sam’ın 6.sezonda dizide yer almayacağı konuşulmaktadır. 13 Haziran 2022 Pazartesi günü sezon finali yapması beklenen dizi tüm heyecanıyla izleyici tarafından beklenmektedir.

 

 

Sezon finaliyle beraber Ender karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağına dair soru yanıtlanacaktır. Sosyal medyada hızla yayılan Yasak Elma Ender’in diziden ayrılacağına dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.