DOLAR 32,6005 0.26%
EURO 34,7997 0.37%
ALTIN 2.415,78-0,68
BITCOIN 21599260,36%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Aylar Sonra Geri Döndü! Sedat Peker Mehmet Ağar Ne Dedi? Orhan Adıbelli Kimdir?
340 okunma

Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Aylar Sonra Geri Döndü! Sedat Peker Mehmet Ağar Ne Dedi? Orhan Adıbelli Kimdir?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker sessizliğini bozdu. Uzun zamandır video yayınlamayan Sedat Peker ortaya çıktı. Aylar sonra yeni bombayı patlatan Sedat Peker Orhan Adıbelli cinayetinin arkasında Ağar ailesinin olduğunu söyledi. Sedat Peker son tweet milyonların gündemine girdi. Peki, Sedat Peker Mehmet Ağar ne dedi? İşte yanıtı...

ABONE OL
Haziran 25, 2022 17:31
Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Aylar Sonra Geri Döndü! Sedat Peker Mehmet Ağar Ne Dedi? Orhan Adıbelli Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedat Peker Son Dakika: Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Sedat Peker Mehmet Ağar Ne Dedi? Orhan Adıbelli Kimdir?

Milyonların takibinde ilk sırada yer alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker güvenlik gerekçesiyle paylaştığı videolara ara vermiş, zaman zaman Twitter paylaşımları yapmaya devam ediyordu. Türkiye’nin en çok konuştuğu isim uzun zamandır sessizliğini koruyordu. 25 Haziran 2022 Cumartesi günü aylar süren sessizliğini bozan Sedat Peker son tweet bombasını patlattı. Peki, Sedat Peker ne dedi? İşte yanıtı…

Sedat Peker Son Dakika: Sedat Peker Sessizliğini Bozdu! Aylar Sonra Geri Döndü! Sedat Peker Mehmet Ağar Ne Dedi? Orhan Adıbelli Kimdir?

Sedat Peker son dakika gelişmesi az önce geldi. BAE’de kendisine getirilen dijital yasak sonrası paylaşımlarına danışmanı Emre Olur ve Deli Çavuş isimli Twitter hesaplardan devam eden Sedat Peker yeni ileti geldi. Basın danışmanı Emre Olur’un sosyal medya hesabından yapılan paylaşım milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşti. Orhan Adıbelli cinayetinin arkasında Ağar ailesinin olduğu iddia edilen tweet dizisi kullanıcıların radarına girdi.

 

SEDAT PEKER TWITTER 2022

Mehmet Ağar’ın Mübariz Mansimov’un açıklamalarına yanıt vermesinin ardından başladığı sosyal medya paylaşımlarını sürdüren Sedat Peker, danışmanı Emre Olur’un hesabından açıklama yaptı. Kayseri’de öldürülen Orhan Adıbelli’nin azmettiricisinin Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın ortağı olduğunu iddia etti. Twitter’da paylaşılan mesajlarda şunlar yer aldı;

-Orhan Adıbelli’nin ölüm emrini Murat Boyracı verdi. Murat Boyracı Tolga Ağar’ın ortağıydı ve gazeteci Seher Yaşayacak bu ortaklığın resmi belgesini yayınladı.

– Ahmet Nazari, Avrupa’da aranırken yasa dışı şekilde Türk vatandaşlığına geçirildi. İran vatandaşlığını ve Türk vatandaşlığı kimliklerini yayınladım. Orhan Adıbelli’nin oğlu da babasının oğluysa her şeyi anlatır.

– Nazari Avrupa’da aranırken İstanbul Çavuşbaşı’ndaki plazasında rahatça suç işlemeye devam ediyordu. Gazeteci Seher Yaşayacak bu evrakları da yayınladı. Bir de silah ruhsatı almaları için İzmir valiliğiyle görüştüler. Valilik ‘bu işte sorun yaşarız’ diye çekindi. Bu kez Ahmed Nazari’ye Eskişehir’den silah taşıma ruhsatı çıkartıldı. Bu konuda da hizmet edenlere de 100 bin dolar da hediye verildi.

– Murat Boyracı’nın ve Tolga Ağar’ın ortağı olan firari Ahmed Nazari çakarlı arabalarla gezerken, bir de ehliyet almak istedi. Murat Boyracı onun yerine ehliyet sınavına girsin diye Diyarbakırlı bir tanıdığını yolladı. Ancak çok basit bir sebepten iş patlayınca, Küçükçekmece Adliyesinde hem Ahmed Nazari’ye hem de yerine sınava giren arkadaşa dava açıldı.

 

ORHAN ADIBELLİ KİMDİR?

Sedat Peker’in paylaşımlarıyla gündem olan Orhan Adıbelli kimdir merak edildi. Kocaeli, Konya ve Kayseri’de bir dizi yatırım yapan Orhan Adıbelli uyuşturucu ticareti suçundan bir süre tutuklu kaldı. Sahibi olduğu Kayseri Çimento A.Ş. ofisinde 4 Ağustos 2021’de silahlı saldırıya uğradı ve kurtarılamadı. Polis 270 kişi ile yüz yüze görüşme yapıp, 750 saatlik mobese görüntüsünü inceledi. Sonuçta Orhan Adıbelli’yi öldürdüğü tespit edilen Emrah Yıldırım Gaziantep’te yakalandı.

Cinayeti 2 milyon Euro karşılığında işlediğini iddia edilen Emrah Yıldırım’ın ifadesiyle Sadık Onur Mert, Doğan Kılıç, Esat Kılıç, Müslüm Polat, Müslüm Ede gözaltına alındı. Vedat Kılıç firar etti. Olayla ilgili aranan Vedat Kılıç’ın Gaziantep’te bulundu. Orhan Adıbelli cinayetiyle ilgili son duruşma 21 Haziran’da yapıldı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.