DOLAR 32,6485 0.33%
EURO 34,8493 0.39%
ALTIN 2.418,52-0,58
BITCOIN 21686351,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şap nedir? nerelerde kullanılır?
459 okunma

Şap nedir? nerelerde kullanılır?

ABONE OL
Eylül 7, 2022 23:53
Şap nedir? nerelerde kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senelerdir bir askeriye efsanesi olarak bilinir şap. peki ya şap nedir ?
şap, çift tuz bileşimidir, kimyasal bir maddedir. bilimsel adı alimünyum sülfattır.
suda kolayca çözenen şap, genellikle askeriye,hapishane, yatılı okul , yurtlarda ve yurtdışında iş yapan türk inşaat şirketlerinin yemekhanelerinde kullanılır.
şap’ın özelliği, testesteron etkilerini azaltmak olduğu, kadınlık hormonunu tetikler, uzun süreli tüketimde aşırı kıl artışı ve göğüslerde büyüme gözlemlenebilir.
şap kullanımı teoride yasak olduğu için, yemeklerde şap kullanılan hiç bir birimde size şap kullandıklarını söylemezler. eğer şap olduğundan şüpheliyseniz, şikayet edip yemekleri analiz ettirebilme hakkınız var. zira şap vucüt için zararlı bir maddedir. bir çok yerde böyle bir şeyin olamayacağı yazar, tabi ki kimse ” evet yemeklere şap koyuyoruz” demez.
peki yemeklerde şap olduğu nasıl anlaşılır ?

 

örneğin çorba içiyorsunuz, çorbanın bitip dibi kalınca, limon suyu ve tuz dökün, rengi mora yakın küf rengi alıyorsa şüphelenebilirsiniz.
yine yemeklerde görülen köpüklenme bunun işareti olabilir.

 

alimünyum sülfat,askerde şap,hapishane yemekleri,şapşap gerçeği,şap nedir,şap nerede kullanılır,şapın etkisi,şapın vucuda etkisi,şapın zararları,yatılı okul yemekhaneleri,yemekhanede şap yemeklerde şap yemeklerde şap olduğu nasıl anlaşılır
şap nedir, şapın zararları, yemekte şap olduğu nasıl anlaşılır, şapın etkileri , şap, şap nasıl kullanılır, şapın faydaları , şap nasıl anlaşılır , yemeklerde sap oldugu nasil anlasilir , şap nerelerde kullanılır, yemeklerde şap nasıl anlaşılır, şapın yan etkileri , şapın zararları nelerdir, yemekte şap nasıl anlaşılır, yemeklerde şap

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.