Şanlıurfa'da Mülteci konvoyu kenti karıştırdı! Yerel kıyafetler giyip, dolar gösterdiler, polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı
DOLAR 32,1954 0.27%
EURO 35,0088 0.34%
ALTIN 2.269,441,16
BITCOIN 22857945,85%
İstanbul
10°

AZ BULUTLU

16:43

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Şanlıurfa’da Mülteci konvoyu kenti karıştırdı! Yerel kıyafetler giyip, dolar gösterdiler, polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı
  • İyi Haber – iyihaberim.com
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da Mülteci konvoyu kenti karıştırdı! Yerel kıyafetler giyip, dolar gösterdiler, polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı
329 okunma

Şanlıurfa’da Mülteci konvoyu kenti karıştırdı! Yerel kıyafetler giyip, dolar gösterdiler, polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 02:54
Şanlıurfa’da Mülteci konvoyu kenti karıştırdı! Yerel kıyafetler giyip, dolar gösterdiler, polis kalabalığı biber gazıyla dağıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da akşam saatlerinde yaşanan olay kenti karıştırdı. Suriyeli bir grup, lüks araçlarla konvoy yapıp, vatandaşlara dolar gösterdi. Bu sırada tehlikeli araç kullandıkları ve camlardan sarkarak dolar gösterdikleri için vatandaşlar tepki gösterdi. Olaylara polis biber gazıyla müdahale etti.

Şanlıurfa’dan gelen görüntüler tartışma konusu oldu. Suriyeli bir grup, lüks araçlarıyla konvoy yaptılar. Bu sırada araç camları ve sunrooflarından sarkan Suriyelilerden bazılarının vatandaşlara dolar salladığı görüldü.

OLAYLAR BÜYÜDÜ

Kentin en işlek noktalarında ve kalabalığın en yoğun olduğu saatlerde yaşanan konvoy krizinin nasıl başladığına ilişkin net bilgi elde edilemezken, bazı araçların vatandaşların hayatını riske ettikleri görüldü.

Kalabalığın tepkisi her geçen dakika büyürken, trafiğin durduğu bir noktada Suriyelilerla vatandaşlar arasında tartışma çıktı.

ARACIN ÜZERİNE UÇAN TEKME ATTI

Suriyelilerin kullandığı süper lüks araç uyarılara aldırış etmeyip, vatandaşlara bağırınca olaylar bir anda kontrolden çıktı. Kalabalıktan bir kişi koşarak aracın üzerine uçan tekme atmasıyla bir anda onlarca kişi arabalara vurmaya başladı.

POLİSTEN BİBER GAZLI MÜDAHALE

Olaylara müdahale eden güvenlik güçleri, öfkeli kalabalığı biber gazıyla dağıtırken, Suriyelilerin bazı araçlarında küçük çaplı maddi hasar oluştu.

GÖZALTI YOK

Suriyeli grubun ne amaçla konvoy düzenlediği ve neden vatandaşlara dolar gösterdiğine ilişkin herhangi bir bilgi edinilemedi. Konuyla alakalı olarak öfkeliği kalabalığı yatıştıran güvenlik güçleri, Suriyelilerin bölgeden güvenli bir şekilde uzaklaşmalarını sağladı.

Konuyla ilgili herhangi bir gözaltı işleminin gerçekleşmediği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.