DOLAR 32,4995 0.15%
EURO 34,8131 0.23%
ALTIN 2.486,280,99
BITCOIN 1998473-3,27%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sakiler şarkılarını Bodrum’da hayranları için seslendirdi
825 okunma

Sakiler şarkılarını Bodrum’da hayranları için seslendirdi

Sakiler şarkılarını Bodrum'da hayranları için seslendirdi. Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki Bodrum Varyete’de sahne alan Sakiler Grubu tatilcilere eğlenceli anlar yaşattı..

ABONE OL
Temmuz 10, 2022 01:51
Sakiler şarkılarını Bodrum’da hayranları için seslendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakiler şarkılarını Bodrum’da hayranları için seslendirdi. Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki Bodrum Varyete’de sahne alan Sakiler Grubu tatilcilere eğlenceli anlar yaşattı..

 

 

Dünyadan Uzak parçasını kendilerine has bir tarzla yorumlayarak milyonlarca kişinin beğenisini kazanan Sakiler grubu geçtiğimiz akşam Bodrum Varyete’de sahne aldı.

 

Konuşmuyor Söylüyoruz

 

Popüler şarkıları ve eğlenceli repertuarlarıyla konukların karşısına çıkan grup ” Biz de artık olduk söylüyoruz ve dinletiyoruz hayallerimize ulaştık konuşmuyor söylüyoruz”

Diyerek muhteşem bir geceye imza attılar. Dillere pelesenk olmuş Selamı var, Aşığın Kaderi,Adımız ayyaş ve en sevilen parçaları Dünyadan Uzak gibi şarkıları konuklarla hep bir ağızdan söyleyen grup kendilerini dinlemeye gelenlere muhteşem bir Bodrum gecesi yaşattılar.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.