DOLAR 32,2861 -0.02%
EURO 35,1421 0.01%
ALTIN 2.466,180,02
BITCOIN 2106061-1,14%
İstanbul
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sahibinden.com’a Erişim Sorunu ne oldu, neden açılmıyor, çöktü mü?
200 okunma

Sahibinden.com’a Erişim Sorunu ne oldu, neden açılmıyor, çöktü mü?

ABONE OL
Ocak 3, 2024 14:06
Sahibinden.com’a Erişim Sorunu ne oldu, neden açılmıyor, çöktü mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en popüler ilan sitelerinden Sahibinden.com’a 3 Ocak 2024 Çarşamba günü erişim sorunu yaşandı. Siteye giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, “Sunucumuz şu anda hizmet veremiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” uyarısı ile karşılaştı.

Sorunun neden kaynaklandığına dair ilk iddialar, sitenin domain’inin süresinin dolduğu ve bu nedenle başka birinin tarafından satın alındığı yönündeydi. Ancak Sahibinden.com, bu iddiaları yalanlayarak sorunun alan adı hizmeti sağlayan firma ile yaşanan bir teknik sorundan kaynaklandığını açıkladı.

Sahibinden.com tarafından yapılan açıklamada, “3 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14:00 sularında alan adı hizmet sağlayıcımız ile yaşanan teknik bir sorun nedeniyle sitemize erişimde kesinti yaşanmıştır. Sorun, sağlayıcımız tarafından kısa sürede giderilmiş olup, sitemize erişim sağlanmaktadır.” denildi.

Açıklamada, yaşanan mağduriyet için kullanıcılardan özür de dilendi.

Sorunun yaşandığı yaklaşık 1 saatlik sürede siteye giriş yapamayan kullanıcılar, sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar, sitenin çöktüğünü iddia ederken, bazıları ise sorunun teknik bir sorundan kaynaklandığını düşündüklerini belirtti.

Sorunun çözümü ile birlikte Sahibinden.com’a erişim yeniden sağlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.