DOLAR 32,5742 0.14%
EURO 34,8486 0.47%
ALTIN 2.417,23-0,63
BITCOIN 21611640,32%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Dizipal, DiziBOX, Dizigom, diziRix
489 okunma

Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Dizipal, DiziBOX, Dizigom, diziRix

Korku oyunu serisi Resident Evil'in Netflix yapımı dizisinden. Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölümü yayınlandı mı? Netflix ekranlarında seyirci ile buluşan Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm yayınlandı mı? Resident Evil: Infinite Darkness son bölüm izle! Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Youtube'da yayınlandı mı?

ABONE OL
Temmuz 14, 2022 13:59
Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Dizipal, DiziBOX, Dizigom, diziRix
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korku oyunu serisi Resident Evil’in Netflix yapımı dizisinden. Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölümü yayınlandı mı? Netflix ekranlarında seyirci ile buluşan Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm yayınlandı mı? Resident Evil: Infinite Darkness son bölüm izle! Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Youtube’da yayınlandı mı?

Böylesine başarılı bir video oyunu serisi için (son PlayStation/Xbox taksiti, 2021’dekiVillage bir patlama oldu),Resident Evil’insadık bir ekran uyarlamasını uydurmak inanılmaz derecede zordu .

Milla Jovovich ve Paul WS Anderson’ın altı filmlik dizisi, küstah olaylardan adil bir pay alırken, genellikle kaynak materyaliyle yalnızca adıyla ilgiliydi ve hem Netflix’in dört bölümlük animasyon ilişkisiResident Evil: Infinite Darknesshem de geçen yılki sinema yeniden başlatmasıResident Evil: Welcome to Raccoon City ,zombi öldürme destanının hakkını veremedi . Ancak geride kalırken vazgeçmek istemeyen Capcom, yaratıcı olmayan bir şekilde başlıklıResident Evil ile bir kez daha popüler hayatta kalma-korku mülküne canlı aksiyon hayatı getirmeye çalışıyor., orijinal oyunların kanonik olaylarından sonra geçen yeni bir Netflix şovu (14 Temmuz). Ne yazık ki, çabaları boşa gidiyor – tipik olarak sağlam bir Lance Reddick dönüşü dışında, çoğu hayranın maceranın ortasında terk edeceği türden yarı pişmiş bir gerilim filmi.

Resident Evil: Infinite Darkness 1.Sezon 1.Bölüm Tek Parça Full İzle

 

 

Zor durumda olanlar, en azından Andrew Dabb’sResident Evil’e yayılmış sayısız oyun referansını takdir edecekler., bazıları diğerlerinden daha ezoterik. Yine de, yeni (ve yarı-sadık) bir yöne gitmeyi amaçlayan bir hikayeyi telafi etmek için yeterli değiller, sadece heyecan verici bir set parçası, baştan çıkarıcı bir gizem veya korkutucu an arayışı içinde tökezlemek için. Hiçbir zaman tam olarak mantıklı olmayan nedenlerle iki zaman dilimi arasında sinir bozucu bir şekilde bölünmüş – bu yapı, gerilim veya entrika artırmadan helter-skelter tonunu daha da kötüleştirdiği için – aksiyon, Jade’in (Ella Balinska) tavşanları kullanarak, tohum atmış 2036 Londra’da başlıyor. Açıklanamayacak kadar topal nedenlerle Sıfırlar olarak adlandırılan şehrin sayısız zombisi üzerinde sahada testler yapın. Bu, neredeyse yalnızca Jade’in hayatını alan titanik tırtıl gibi ölümsüz ve dev mutant canavarlar tarafından doldurulan kıyamet sonrası bir kentsel çorak arazi.28 Gün SonrabuluşuyorThe Last of UsbuluşuyorThe Walking DeadbuluşuyorAll of Us Are Deadbuluşuyor [son yirmi yıldaki herhangi bir zombi kurgusunu ekleyin].

 

 

Jade, gezegenin et yiyicilerinin evrim geçirip geçirmediğini görmek için bir araştırma görevindedir ve bir çöpçü pazarı ve daha sonra Calais, Fransa dahil olmak üzere rastgele bir bölgeden diğerine atlarken Umbrella Corporation’ın ajanları,Resident tarafından takip edilir. Fenalıkfranchise’ın zombi salgınlarının ortak nedeni olan T-virüsünden sorumlu imzalı şeytani holding. Cesur bir savaşçı ve periyodik olarak görüntülü sohbet ettiği kızı Bea’yı özleyen bir anne olan Jade, tek notalı bir tür arketipidir. Bununla birlikte, şov, 2022’de 14 yaşındaki benliğine (Tamara Smart) ve kız kardeşi Billie’ye (Siena Agudong) odaklanarak onu ete kemiğe büründürmeye çalışıyor. “The End”den üç ay önce genç Jade ve Billie. farklı taşıyıcı anneler tarafından ikizler – Umbrella Corporation tarafından yaratılan planlı bir topluluk olan Güney Afrika’nın New Raccoon City’ye taşınıyor ve aynı zamanda dahi bilim adamı babası Albert Wesker’ı (Reddick) kullanıyor. Her şeyin beyaz ve krom olduğu modernist bir tekno-yerleşim bölgesi olan New Raccoon City, savaşçı Jade’i yanlış yöne sürüklüyor.

Ölümcül DeneyMeraklılar, Wesker’ın tarihsel olarak serinin Büyük Kötü’sü olduğunu biliyorlar, ancak başlangıçta, Reddick’in karakter versiyonu, Umbrella’daki işi, patronu Evelyn’in (Paola Núñez) potansiyel olarak devrimci bir anti-depresan olan Joy ile ilgisi olan sevecen bir baba olarak konumlandırıldı. dünya çapında trilyon dolarlık kâr ayarında pazarlamayı planlıyor. Wesker, görünüşe göre Tijuana’da yerel bir muhabirin ifşa etmek istediği önceki bir felakete ve orijinal Raccoon City’nin başına gelen felakete yol açtığı göz önüne alındığında, umutları konusunda daha az iyimser. birinin geçmişi. Endişeleri yerinde, çünkü o ve yavruları New Raccoon City’ye yerleşir yerleşmez işler dağılmaya başlıyor.

ResidentEvil’de çoğu düzinelerce benzer girişimde görülen komplolar var ve insanlık dışı yaratıkların POV’lerinden çoklu çekimler ve acı verici sözlere sahip film müzikleri onları tazeleyemez. Zombilerle ilgili bir gösteri için, yürüyen ölüler, bu işlemlerin çoğu için, kardeş ve ebeveyn-çocuk çatışmalarına, hain kurumsal entrikalara ve diğer sıkıcı dünyanın sonu kinayelerine arka koltuk alarak, çevresel bir komplo aracıdır. Vahşetinin seyrekliği göz önüne alındığında, aşırı şiddetin nadir örnekleri yersiz ve kapalıyken,Resident Evil‘nin Lickers’ı yaklaşık üç dakika karanlıkla çevrili ekran süresi alıyor. Sezonun sekiz saatlik bölümlerinin geniş bölümleri için odak noktası, hikayesi bu kadar kalıplaşmış ve bomba bombaları bu kadar yaya olmasaydı daha katlanılabilir olabilecek korku dışında her şeye odaklanıyor.

 

“ Zombilerle ilgili bir gösteri için, yürüyen ölüler, bu işlemlerin çoğu için, kız kardeş ve ebeveyn-çocuk çatışmalarına, hain kurumsal entrikalara ve diğer sıkıcı dünyanın sonu kinayelerine arka koltuk alarak, çevresel bir komplo aracıdır. ”

 

Ölümcül Deney‘nin birkaç ilham verici dokunuşu, hayal gücünü asla harekete geçirmeyen veya kalbi hızlandırmayan sıkıcı iki boyutlu karakter drama dağlarının altında gömülü. (Büyük ölçüde unutulabilir) oyuncu kadrosundan sadece Reddick, Wesker’ı çekici ve büyüleyici bir muamma yapmak için heybetli baritonunu ve aynı derecede çetin fizikselliğini kullanarak yara almadan çıkıyor. Bu amaçla, seri, Reddick’in yapacak daha çok şey yapması nedeniyle, ilk koşusunun sonucuna doğru ilerliyor. Yine de, bu girişimin dikkatsizce bir araya getirilmiş gibi göründüğü gerçeğini değiştiremez, birbiri ardına olaylar mantıklı olduğu için değil, her şeyi ilerletmek için belirli olaylar ve kararlar gerekli olduğu için gerçekleşir. nihai hedefe doğru. Bir şey bulmanız mı gerekiyor? İşte burada! Şifre gerekli mi? Bunu zaten biliyoruz! Uzman bir bilgisayar korsanı mı arıyorsunuz? O orada! Ve her engel ve çarpışma, zaman kaybettiren bir numara olarak karşımıza çıkana kadar.

Alternatif olarak, sert, tutkulu ve esprili Reddick, o kadar güçlü bir varlık ki,Resident Evil’ıalışkanlıkla ikinci sınıf endişelere sabitlediğini görmek biraz şaşırtıcı. Bu kaplamadan çok daha iyisini hak ediyor – ve bunun üzerine kurulu olduğu oyunlar da öyle.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.