DOLAR 32,6259 0.27%
EURO 34,7736 0.24%
ALTIN 2.415,66-0,70
BITCOIN 21634430,69%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Refah Partili Ömer Yıldız’dan Şarkıcı Gülşen hakkında Skandal sözler
525 okunma

Refah Partili Ömer Yıldız’dan Şarkıcı Gülşen hakkında Skandal sözler

Ünlü şarkıcı Gülşen’in konserinde İmam Hatiplerle ilgili kullandığı sözler ülke gündemine oturmuş ve çok sayıda kişinin tepkisini çekmişti. Gülşen’in ‘İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor.’ şeklindeki sözleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili resen soruşturma başlatmasının ardından ünlü şarkıcı gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isimden yorum gelirken bir yorum da Yeniden Refah Partisi’nde görevli Ömer Yıldız’dan geldi.

ABONE OL
Ağustos 26, 2022 18:18
Refah Partili Ömer Yıldız’dan Şarkıcı Gülşen hakkında Skandal sözler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Ünlü şarkıcı Gülşen’in konserinde İmam Hatiplerle ilgili kullandığı sözler ülke gündemine oturmuş ve çok sayıda kişinin tepkisini çekmişti. Gülşen’in ‘İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor.’ şeklindeki sözleri sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılarak tepki aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuyla ilgili resen soruşturma başlatmasının ardından ünlü şarkıcı gözaltına alınarak ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuyla ilgili sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isimden yorum gelirken bir yorum da Yeniden Refah Partisi’nde görevli Ömer Yıldız’dan geldi. Yeniden Refah Partisi’nde görevli Ömer Yıldız’ın Gülşen ile ilgili yaptığı skandal yorum ise tepki çekti. Yıldız, Gülşen’in İmam Hatiplerle ilgili kullandığı ifadelere tepki göstermek için ‘Bu kadının katli vaciptir’ şeklinde skandal bir yorumda bulundu. Gelen tepkiler üzerine Yıldız’ın attığı tweet’i hemen sildiği görüldü.

 

GÜLŞEN TUTUKLANDI

Ünlü şarkıcı Gülşen’in Nisan ayında verdiği bir konser esnasında ‘İmam Hatip’te okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor.’ ifadelerini kullandığı anlara ait görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Gülşen’in bu sözlerine tepkiler çığ gibi büyürken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise ünlü şarkıcı hakkında resen soruşturma başlatmıştı. Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Gülşen, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

 

Gülşen hakkında verilen tutuklama kararı sonrasında sosyal medya adeta ikiye bölündü. Ünlü şarkıcının tutuklanmasına tepki gösterenler kadar bu kararı yerinde bulanların sayısı da oldukça fazla. Öte yandan Siyaset ve sanat dünyasından da çok sayıda isim Gülşen hakkında verilen kararla ilgili yorumunu dile getirdi. Ancak Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’ın yaptığı skandal paylaşım tepki topladı.

‘KATLİ VACİPTİR’

Yeniden Refah Partisi’nde görev yapan Ömer Yıldız, sosyal medya hesabından Gülşen’e tepki olarak ‘Bu kadının katli vaciptir. #GülşenTutuklansın’ şeklinde skandal bir ifade kullandı. Ömer Yıldız’ın bu paylaşımı kısa sürede büyük tepki çekti. Yıldız ise gelen tepkiler üzerine tweet’i kısa sürede sildi. Ancak çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ekran görüntüsü aldığı skandal paylaşımı kendi hesaplarından paylaşarak Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız’a tepki yağdırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.