DOLAR 32,6163 0.28%
EURO 35,1975 0.2%
ALTIN 2.442,870,43
BITCOIN 21776202,60%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Recep Tayyip Erdoğan’dan muhalefete Süper Kupa tepkisi: İstismar Siyaseti
211 okunma

Recep Tayyip Erdoğan’dan muhalefete Süper Kupa tepkisi: İstismar Siyaseti

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'da krize dönüşerek ertelenen Süper Kupa maçıyla ilgili konuştu. Erdoğan "Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz." diyerek konunun siyasete alet edilmesine tepki gösterdi.

ABONE OL
Aralık 31, 2023 00:51
Recep Tayyip Erdoğan’dan muhalefete Süper Kupa tepkisi: İstismar Siyaseti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programına katıldı.

Erdoğan’ın bırada yaptığı açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bu ödüllerle sadece büyük şairimize vefa borcumuzu ödemekle kalmıyor, aynı zamanda Türkiye’nin değerlerine de sahip çıkıyoruz. Mücadelesi Türk Milletini köküyle yeniden buluşturmaktı. Üstad gençlere ilham ve cesaret aşılama mücadelesi verdi.

Üstat hayattayken takdimini yapma bahtiyarlığını yaşamıştık. Vefatından 37 yıl sonra ise en büyük hayali olan Ayasofya’yı açma şerefine de eriştik. Ayasofya’yı yeniden açan Cumhurbaşkanı olarak anılmak, inanın bizim gönül dünyamızda şereflerin en büyüğüdür.

Ayasofya-i Kebîr Cami-i Şerîfi, Türkiye Yüzyılı’nın sembolü olarak ebediyete kadar mümin yürekleri selamlamaya devam edecektir.

31 MART MESAJI: “ASLINA RÜCU ETTİRMEK İÇİN…”

İstanbul’a geldiğimizde her yer çöp, çukur, çamurdu. Nasıl teslim ettik… Şimdi ne hale geldiği ortada. Yeniden İstanbul’umuzu, Türkiye’mizi aslına rücu ettirmek için 31 Mart çok önemli.

SÜPER KUPATEPKİSİ

Hangi sebeple olursa olsun sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur.

Dün geceden itibarenmuhalefetpartilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz.

Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum, ‘Siz Atatürk’ün askeri değil itlerisiniz.’ diyenlerle el ele, kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymetiharbiyesi yoktur.

Türkiye’nin ve Türk milletinin onurunu, haysiyetini, şerefini bizim nasıl savunduğumuzu CHP bilmese de tüm dünya çok iyi biliyor.

Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir, Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir.

Dünkü hadiseden dolayı futbolseverlere ve spor camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Tüm kulüplerimizden sporun barışı, dayanışmayı, iş birliğini temsil eden fair play ruhuna samimiyetle sahip çıkmalarını bekliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.