DOLAR 32,5056 0.28%
EURO 34,5706 0.17%
ALTIN 2.498,990,65
BITCOIN 2006431-3,63%
İstanbul
23°

AÇIK

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Recep İvedik 7 konusu ne, oyuncuları kimler?, ne zaman çıkacak?, nerede çekiliyor?
1261 okunma

Recep İvedik 7 konusu ne, oyuncuları kimler?, ne zaman çıkacak?, nerede çekiliyor?

21 Şubat 2008 tarihinde yayınlanan ilk filmi ile gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin 7. film çekimleri başladı. Recep İvedik hayranları serinin 7. filminin nerede çekildiğini merak ediyor. İşte detaylar...

ABONE OL
Haziran 7, 2022 08:36
Recep İvedik 7 konusu ne, oyuncuları kimler?, ne zaman çıkacak?, nerede çekiliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şahan Gökbakar’ın büyük merak içerisinde beklenen filmi Recep İvedik 7 çekimleri başladı. Recep İvedik 7’nin nerede çekim yaptığını merak eden izleyiciler, Recep İvedik 7 nerede çekiliyor? Hangi il ve ilçede çekilecek? araştırması yapıyor. İşte detaylar…

 

 

RECEP İVEDİK 7 NEREDE GEÇECEK? KONUSU NE OLACAK?

Şahan Gökbakar, 2019 senesinde verdiği bir röportajda Recep İvedik 7’nin konusunu açıklamıştı.

Recep İvedik 7’yi de çekeceğini söyleyen Gökbakar, sözlerine şöyle devam etti:“Benim olaya bakış açım, özellikle dördüncü filmden sonra şu hal aldı: Biz şimdi Recep’i daha eğlenceli nereye yollayabiliriz, hangi ortamın içine sokabiliriz. Daha komiğini çıkartabileceğimiz… Filmlerdeki genel matematiğimiz şu. Recep’i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı fethediyor. Bizim olayımız bu. O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: Daha yeni nereye koyabiliriz Recep’i. Birkaç şey de buldum. Daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika’yı seçmiştim. Şimdiki planım Uzak Doğu’ya yollamak Recep’i.”dedi.

 

RECEP İVEDİK 7 NEREDE ÇEKİLİYOR?

Recep İvedik 7’nin nerede çekim yaptığı henüz bilinmiyor. Bazı kaynaklara göre film Antalya ve İzmir bölgelerinde çekilecek.

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.