DOLAR 32,5092 0.18%
EURO 34,7697 0.07%
ALTIN 2.496,211,39
BITCOIN 20700305,54%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Poşete konulup atılan! Bebeğin anneside meğerse 15 yaşında bir çocukmuş.
725 okunma

Poşete konulup atılan! Bebeğin anneside meğerse 15 yaşında bir çocukmuş.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yenidoğan bir bebek poşete konularak 5 katlı apartmanın en üst katından atıldı. Olayla ilgili Gürcistan uyruklu 15 yaşındaki N.S, annesi İ.S. ve babası B.S, gözaltına alındı. Bebeğin annesinin N.S. olduğu belirlendi.

ABONE OL
Kasım 10, 2022 02:37
Poşete konulup atılan! Bebeğin anneside meğerse 15 yaşında bir çocukmuş.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’nın Alanya ilçesinde yenidoğan bir bebek poşete konularak 5 katlı apartmanın en üst katından atıldı. Olayla ilgili Gürcistan uyruklu 15 yaşındaki N.S, annesi İ.S. ve babası B.S, gözaltına alındı. Bebeğin annesinin N.S. olduğu belirlendi.

 

Alanya’ya bağlı Konaklı Mahallesi’ndeki 5 katlı bir binanın girişinde, dün sabah saatlerinde siyah poşet içerisinde bebek cesedini görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yeni doğmuş kız bebek cesediyle karşılaşan ekipler, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Karşıdaki marketin kamera görüntülerine göre, bebeğin saat 08.17’de binadan atıldığı tespit edildi. İlk 2 katın kameraya yansıması sonucu bebeğin üst katlardan atıldığını saptayan polis, savcılık talimatı ile diğer katlarda inceleme başlattı.

 

AİLEYE KONUŞMAYI REDDETTİ

Yapılan incelemede bebeğin apartmanın 5’inci katındaki 6 numaralı dairenin banyo penceresinden atıldığı belirlendi. Ekipler, dairenin girişinde ve banyo penceresinde kan tespit etti. Evde yaşayan Gürcistan uyruklu 15 yaşındaki N.S., 55 yaşlarındaki annesi İ.S. ve babası B.S. gözaltına alındı. Yapılan incelemede bebeğin annesinin N.S. olduğu saptandı.

 

BEBEĞİN CANLI OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Jandarmadaki ifade işlemlerinde konuşmadıkları öğrenilen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bebeğin atılırken canlı olup olmadığı araştırılıyor. (Tele1)

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.