Özgür Deniz (cellat36) kimdir? TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36) kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi!
DOLAR 32,2005 0.28%
EURO 34,9743 0.25%
ALTIN 2.264,890,95
BITCOIN 22832225,62%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

19:28

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Özgür Deniz (cellat36) kimdir? TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36) kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi!
4463 okunma

Özgür Deniz (cellat36) kimdir? TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36) kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi!

Ünlü TikTok fenomeni, Özgür Deniz cellat36 kimdir kaç yaşında, cellat36 babası kim sorularıyla gündeminde. TikTok’un popüler içerik üreticilerinden Özgür Deniz nam-ı diğer cellat36 kimdir, nereli, kaç yaşında? Peki, cellat36 kimdir kaç yaşında, cellat36 babası kim? Cellat36 kimdir kaç yaşında, Celllat'ın kızıyım ne demek? Cellat36'nın babası ne iş yapıyor? Cellat36 sosyal medya hesapları...

ABONE OL
Haziran 9, 2022 21:27
Özgür Deniz (cellat36) kimdir? TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36) kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Hayatı ve biyografisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğum tarihi: 5 Haziran 1999 Doğum yeri: Kars, Sarıkamış Gerçek adı: Özgür Deniz (cellat36) 22 yaşındadır ve şu an Eskişehir‘de yaşıyor. 1.85 boyunda olan Özgür, İkizler burcudur. Instagram’da gitarıyla birlikte çektiği cover şarkılarla popülerlik kazanan Özgür, 2020 yılında TikTok’a başlamış ve oldukça popüler olmuştur. TikTok‘ta şu an 4.4 milyon takipçisi ve 45 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Instagram‘da ise takipçisi sayısı 347 bin olmuş durumda.

 

Özgür Deniz Cellat, tiktok uygulamasında cellat36 lakabı ile fenomen olmuş bir kişidir. Bu kadar kısa süre içerisinde fenomen olan ve herkes tarafından cellat36 ismi ile tanınan gencin özel hayatı, merak edilmektedir. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde dünyaya gelen cellat36 lakaplı ünlü fenomen Özgür Deniz Cellat, özellikle yaşıtlarının aksine, daha olgun bir kişiliğe sahiptir. Paylaşmış olduğu video ve resimlerin dışında, söylemiş olduğu şarkılar da, çok kişi tarafından takip edilmekte ve sevilerek dinlenmektedir. Tiktok platformunda hayranları ile güzel iletişim kuran yakışıklı fenomen ÖDCFC adı verilen bir kitle kurmuş ve kız hayranlarıyla birlikte baba-kız adı altında bir manevi ilişki kurmuştur. Tiktok canlı yayınlarında Cellat36 yani Özgür deniz cellat kız hayranlarına kızlarım derken, hayranları da ona baba diye karşılık veriyor.

 

CELLAT’IN KIZIYIM NE DEMEK?

 

Cellat36 şuan Tiktok Türkiye platformunun en gözde popüleri arasında sayılıyor ve sürekli yıldızı parlıyor. Özgür Deniz Cellat Tiktok canlı yayınlarında cover şarkılarıyla ön plana çıkıyor ve hayranları tarafından sosyal medya platformlarında sıklıkla paylaşılıyor. Çoğu cover şarkılarına Özgür Cellat Cellatın kızı adı altında klipler ve videolar yapılıyor. Hayranları tarafından belirlenen bir de sloganları var ”özgür bir deniz kızı değilim ama Özgür Deniz Cellat’ın kzııyım” diye bir dönem Tiktok platformunda popüler olmuş ve bu etiketle bir sürü tiktok videoları çekilmiştir.

Özgür Deniz Cellat Sevgilisi Kim?

 

Özgür Deniz Cellat(Cellat36) bir diğer Tiktok fenomeni olan Cemre Solmaz ile sevgiliydi. Ancak ikili daha sonra ayrıldılar. Çeşitli canlı yayınlarda ve soru-cevaplarda sevgilisinin olmadığını da söylese de fenomen geçmişte çeşitli Tiktok fenomenleriyle sevgili olmuş ve adı onlarla anılmıştır.

 

 

Özgür deniz Cellat ve Cemre Solmaz’ın hayranları ikilinin tekrar sevgili olmasını çok istiyorlar ve ikilinin hayranları tarafından bu duruma Cemcel adı verilmiştir. Daha önce sevgili olan ikili Twitter ve Tiktok platformlarında birbirleriyle atışıyorlar. Cemre Solmaz, Özgür Deniz’in kendisini aldattığını ifade ederken Özgür Deniz bunu yalanlıyor.

 

Özgür Deniz Cellatın Babası Kimdir?

 

Tiktok ve İnstagram fenomeni Özgür deniz Cellatın babası da merak konusu hayranları tarafından babasının kim olduğu ve ne işle meşgul olduğu sürekli araştırılmaktadır. Fenomenin ailesi de merak konusu sizler için Cellat36 hayranları tarafından Cellat Baba olarak kabul edilen fenomenin babasının fotoğrafını ve ne iş yaptığını bulduk.

 

Özgür Deniz’in babasının bir restoran işlettiği hakkında bilgiler aldık ancak ne kadar doğru bilmiyoruz.

Ünlü TikTok fenomeni,
Özgür Deniz cellat36 kimdir kaç yaşında, ,cellat36 babası kim sorularıyla gündeminde,
Özgür Deniz nam-ı diğer cellat36 kimdir, nereli, kaç yaşında? Peki, cellat36 kimdir kaç yaşında, cellat36 babası kim? Cellat36 kimdir kaç yaşında, Celllat’ın kızıyım ne demek? ,Cellat36’nın babası ne iş yapıyor? ,

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.