DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20909011,07%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ordu’da feci ölüm! 10 yaşındaki Gizem boğularak can verdi
300 okunma

Ordu’da feci ölüm! 10 yaşındaki Gizem boğularak can verdi

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde kardeşi ve kuzeniyle serinlemek için girdiği denizde akıntıya kapılıp kaybolan, yaklaşık 2 saat sonra sudan baygın halde çıkartılan 10 yaşındaki Gizem Çakmak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 22:08
Ordu’da feci ölüm! 10 yaşındaki Gizem boğularak can verdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, öğlen saatlerinde ilçeye bağlı Turnasuyu Mahallesinde meydana geldi. İstanbul’dan tatil için ailesiyle gelen Gizem Çakmak, kardeşi K.Ç. ve kuzeni U.Ç. ile denize gitti. Bir mühlet denizde yüzen küçük çocuklar, akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı.

 

Çocukların denizde sürüklendiğini gören Köse Erkal, suya girerek K.Ç. ile U.Ç.’yi çıkarttı, Gizem Çakmak ise gözden kayboldu. İhbarla olay yerine jandarma, AFAD, sıhhat, Polis Su Altı Arama ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma takımları sevk edildi. Gelen gruplar, bölgede çalışma başlattı.

 

 

EL ELE TUTUŞUP, İNSAN ZİNCİRİ OLUŞTURDULAR

Sahildekiler de suya girip el ele tutuşarak insan zinciri oluşturup Gizemi aradı. Çakmak, yaklaşık 2 saat sonra baygın halde bulunarak, sudan çıkartıldı. Ambulansa götürülen Gizem Çakmak, birinci müdahalesinin akabinde kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesinde kurtarılamadı. Boğulma tehlikesi geçiren K.Ç. ile U.Ç.’nin ise durumunun uygun olduğu öğrenildi.

Çocuklarda 2sini kurtaran Köse Erkal, “Burada tatil yapamaya geldik. Bugün de yüzmeye gelmiştik. Buraya geleli 40 dakika oldu olmadı, imdat çağırısı duydum. Koşarak denize girdim, baktım 3 çocuk denizde çırpınıyor. 3’üncü çocuğu sonradan fark ettim. Birini getirdikten sonra, başkasını almaya giderken fark ettim ki 3’üncü bir çocuk var. Tekrar girip almak istedim, mümkün değildi. Gözden kayboldu. Birkaç sefer dalıp baktım, göremedim. Esasen kendim de bitmiştim. Bitkin bir biçimde attım kendimi kenara” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.