DOLAR 32,5084 -0.06%
EURO 34,7397 0.05%
ALTIN 2.432,040,00
BITCOIN 21618782,45%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Onun Bu Halini Unuttun! “Gelinim Olur Musun?” Tülin’i Öyle Bir Değişti ki Birde Şimdiki Haline Bakın..
189 okunma

Onun Bu Halini Unuttun! “Gelinim Olur Musun?” Tülin’i Öyle Bir Değişti ki Birde Şimdiki Haline Bakın..

Bir döneme damga vuran "Gelinim Olur Musun?" programının sevilen gelin adaylarından Tülin Koca'nın son hali, görenleri şaşkına çevirdi.

ABONE OL
Ocak 10, 2024 17:43
Onun Bu Halini Unuttun! “Gelinim Olur Musun?” Tülin’i Öyle Bir Değişti ki Birde Şimdiki Haline Bakın..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2008-2014 yılları arasında yayınlanan programda Caner Toygar ile yaşadığı aşkla gündem olan Koca, son olarak 2016 yılında “Esra Erol’da” programına konuk olmuştu. Bir dönem ‘Gelinim Olur musun?’ isimli programda gelin adayı olarak adını duyuran Tülin Koca’nın son hali ortaya çıktı. Koca’nın son hali sosyal medyada gündem olurken, “Yıllar hiç acımamış” gibi yorumlar yapıldı. Koca, Caner Toygar ile büyük bir aşk yaşamış ve dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. İşte Koca’nın son hali…

Türkiye , Tülin Koca ile Caner Toygar isimlerini 2000’lerin başında “Gelinim Olur musun?” yarışması ile tanımıştı.

Birbirlerini tanıyıp, evlenme ümidi ile geldikleri yarışmadaki dikkat çeken çiftlerden olan Tülin ile Caner’in kavuşması bir dönem bazı kesimin neredeyse tek derdi olmuştu.

 

2000’lerin başlarında ortaya çıkan evlilik- gelin – kaynana yarışmaları furyasının kuşkusuz en unutulmaz isimlerinden oldu Tülin – Caner ikilisi.

Benimle Evlenir Misin? Yarışmasıyla tanınan hatta yarışma sonrası kısa bir oyunculuk ve şarkıcılık serüveni de olan Caner Toygar şöhret olma yolunda şansını denese de beklediği ilgili bulamayınca bir süre ortalardan kaybolmuştu.

Şimdilerde ise Esra Erol’un programında muhabirlik yapan Caner Toygar yakın zamanda da evlenmişti. Hala ekranlarda olan Caner Toygar’ın aksine Tülin Koca adeta sırra kadem bastı. Güzelliğiyle yarışmanın en dikkat çekici gelin adaylarından olan Tülin Koca’nın son hali ortaya çıktı. İşte bir zamanlar aşkları ile tüm Türkiye’nin tanıdığı ‘Benimle Evlenir Misin?’ programının gözde gelin ve damat adayı Tülin ile Caner’in son halleri…

Yıllar sonra Caner Toygar’ın Esra Erol’un evlilik programıyla ekranlara dönmesinin ardından Tülin de Seda Sayan’ın kadrolu gelin adayı ve yorumcusu olmuştu. Caner Toygar, geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Caner Toygar ile eşinin nikah şahitleri ise Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu.

Şimdilerde yeniden ortalardan kaybolan Tülin Koca bir süre Seda Sayan’ın programında boy göstermişti… İşte Tülin Koca’nın son hali…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.