DOLAR 32,6496 0.27%
EURO 34,7778 0.25%
ALTIN 2.418,64-0,57
BITCOIN 21794122,76%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: “CHP’nin olduğu her yerde mutlaka bir çözüm de vardır.”dedi.
358 okunma

Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: “CHP’nin olduğu her yerde mutlaka bir çözüm de vardır.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon İl Danışma toplantısında partililerle bir araya geldi. Trabzon'da sosyal, siyasal, ekonomik birçok sorun olduğunu belirten Başkan Hacısalihoğlu:"CHP'nin olduğu her yerde mutlaka bir çözüm de vardır."dedi.

ABONE OL
Ekim 13, 2022 11:56
Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu: “CHP’nin olduğu her yerde mutlaka bir çözüm de vardır.”dedi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz gün düzenlenen CHP Trabzon İl Danışma Meclisi toplantısı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde yapıldı. Yapılan toplantıya CHP Trabzon İl Başkanı Hacısalihoğlu’nun yanı sıra İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Kastamonu Milletvekili ve PM üyesi Hasan Baltacı, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, eski il başkanları, STK temsilcileri ve partililer de katıldı.

 

“CHP’YE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Hacısalihoğlu yaklaşan genel seçimlere dikkat çekti. CHP’nin Trabzon’da oy potansiyelini yükselttiğini söyleyen Hacısalihoğlu;”Toplantının asıl amacı gelecek seçimlerde nasıl başarıya ulaşırız? Herkesin görüş ve önerilerine açık olduğumuzu belirtmek isteriz. İçe dönük hesaplaşmaların partimize bir şey katılmayacağını çok iyi biliyoruz. Türkiye’nin türlü sorunlarla uğraştığınız biliyoruz. İyi ki CHP ve kadroları var. Kadrolar nerde derseniz o kadrolar bu salonlardan çıkacak. Yetişmiş bir sürü insanın ülkesinden kaçmak için yol aradığı bir dönemdeyiz. Biz CHP’ye sahip çıkmazsak İran’da ki kız gibi bir muameleye karşı karşıya kalmayacağımızın bir garantisi var.

 

“KAMUOYU YOKLAMALARI BİZİ MUTLU EDİYOR”

Son zamanlarda partimizde bazı milletvekillerimizin yaptığı açıklama hatalarına biz düşmeyelim. Anket çalışmaları bizi mutlu ediyor. CHP’nin Trabzon’da yükselen bir trendi var. Bu anket çalışmaları bizi perçinleme. Hiç kimseye kapı kapatmalıyız. Biz Halkın partisiyiz. Geçmişte başka partilere gönül vermiş kanaat önderleri olabilir yaklaşan seçimler Anafartalar ve Büyük Taarruz kadar önemli. Sandıkları hep birlikte doldurmalıyız ve o sandıklara hep birlikte sahip çıkmalıyız.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.