DOLAR 32,6381 0.25%
EURO 34,8452 0.37%
ALTIN 2.446,740,59
BITCOIN 21922173,12%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ölümünden hemen önce II. Elizabeth, Tom Cruise ile gizli bir dostluk kurmuştu
360 okunma

Ölümünden hemen önce II. Elizabeth, Tom Cruise ile gizli bir dostluk kurmuştu

Hayatının alacakaranlığında Kraliçe II. Elizabeth, Hollywood’un en ikonik figürlerinden biriyle arkadaş oldu.

ABONE OL
Kasım 7, 2022 17:51
Ölümünden hemen önce II. Elizabeth, Tom Cruise ile gizli bir dostluk kurmuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayatı boyunca, geçen Eylül ayında ölen Kraliçe II. Elizabeth, en büyükleriyle tanıştı. Ve ölümünden birkaç ay önce, hükümdar ve “Top Gun” aktörü Tom Cruise arasında beklenmedik bir dostluk doğdu. Buckingham’a yakın bir kaynak The Sunday Times’a verdiği demeçte, yaz boyunca “gerçekten başarılı oldular”.

 

 

 

Amerikalı oyuncu, kraliçenin platin yıldönümü onuruna düzenlenen şenliklere davet edilmişti. Ama bu seferki hareket sorunu yaşadığı için onunla tanışma fırsatı bulamamıştı. Kaynak şöyle devam ediyor: “Majesteleri, kutlamalarda Tom’la tanışmadığı için gerçekten hayal kırıklığına uğradığını bildirdi, bu yüzden Tom, Windsor Şatosu’na özel bir ziyaret için davet edildi, burada kendisi için her şey planlandı,” diye devam ediyor kaynak. “Sonra ikisi birlikte çay içtiler. 60 yaşındaki oyuncuya, “İyi anlaşmalarının bir işareti olarak, “helikopterle uçma yetkisi bile verildi”.

 

 

 

kaçırılan randevu

Kaynak, “Majesteleri onu görmeyi çok sevdi ve gerçekten iyi anlaştılar, o kadar ki onu öğle yemeğine davet etti” diye ekliyor.

Ne yazık ki, bu randevu onurlandırılamadı: II. Elizabeth, 8 Eylül’de 96 yaşında, buluşmaya zaman bulamadan öldü.

 

Oyuncu, geçmişte Kraliçe’ye olan tüm hayranlığını dile getirmişti: “O, çok hayran olduğum bir kadın. Bence o muazzam bir haysiyet ve büyük nezaket sahibi biri. Bağlılığına hayranım. Başardıkları tarihidir” dedi geçen Mayıs ayında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.