DOLAR 32,6485 0.33%
EURO 34,8493 0.39%
ALTIN 2.418,52-0,58
BITCOIN 21686351,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Oğuzhan Koç evlendi, Yağmur Tanrısevsin depresyona girdi! Soluğu kuaförde aldı
1131 okunma

Oğuzhan Koç evlendi, Yağmur Tanrısevsin depresyona girdi! Soluğu kuaförde aldı

5 yıl birliktelik yaşadığı Oğuzhan Koç'un evlenmesinin ardından imaj değiştiren Yağmur Tanrısevsin sosyal medyaya düştü.

ABONE OL
Eylül 5, 2022 22:57
Oğuzhan Koç evlendi, Yağmur Tanrısevsin depresyona girdi! Soluğu kuaförde aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oğuzhan Koç geçtiğimiz hafta sonu Demet Özdemir ile dünya evine girdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran düğüne yorum yağdı. Koç’un 5 yıllık eski sevgilisi olan oyuncuYağmur Tanrısevsinsoluğu kuaförde aldı.

 

Tanrısevsin’in sosyal medyadan paylaştığı yeni imajına ‘depresyona mı girdi?’ yorumları geldi.

İşte Tanrısevsin’in yeni imajı

 

ATV’nin yeni dizisi Kalp Yarası ile yaklaşık beş yıl aradan sonra seyirci karşısına çıkan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, soruları yanıtladı.

”Seyirciler ilk defa bir erkeğin değil kızın aldattığına şahit oluyoruz diyor. Dizinin isminden hareketle sizin kalp yaranız var mı?” sorusuna manidar bir cevap veren Yağmur Tanrısevsin, “Evet, “aldatma” kelimesini günümüzde daha fazla duymaya başladık. Hatta bazen ilişkiler bittikten sonra, aslında daha önce aldatıldığını öğrenenlere de tanık oluyoruz. Her şeye olduğu gibi aşka da emek harcarım.” ifadelerini kullandı.

”HERHANGİ BİR KALP YARAM YOK”

Bir ilişkinin sonunda, vicdanen elimden gelen her şeyi yaptığıma inanırsam, benim için herhangi bir yara oluşmaz. Bu açıdan baktığım için, bugüne kadar herhangi bir kalp yaram yok.”

Oğuzhan Koç’un Yağmur Tanrısevsin ile birlikteyken, Tanrısevsin’i Demet Özdemir ile aldattığı iddia edilmiş, taraflar iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.