DOLAR 32,4339 0.22%
EURO 34,8375 0.11%
ALTIN 2.399,090,11
BITCOIN 19251863,25%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Nike devri kapandı! Artık Türkiye’ye Satılmayacak!
154 okunma

Nike devri kapandı! Artık Türkiye’ye Satılmayacak!

Nike, Türkiye'deki Online Alışverişlerde 150 Euro Üzeri Ürünlerin Sevkiyatını Durduruyor

ABONE OL
Mart 31, 2024 10:58
Nike devri kapandı! Artık Türkiye’ye Satılmayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD merkezli spor giyim markası Nike, Türkiye’de online alışveriş platformları üzerinden yapılan siparişlerde 150 Euro ve üzeri fiyat etiketine sahip ürünlerin sevkiyatını durdurma kararı aldı. Bu karar, Türkiye’deki Nike tutkunlarını üzdü.

Nike Türkiye’den yapılan açıklamada, “Ürünlerimizin kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, Türkiye’deki online alışverişlerde 150 Euro ve üzeri fiyat etiketine sahip ürünlerin sevkiyatını geçici olarak durdurma kararı aldık. Müşterilerimizin anlayışını rica ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

Türkiye’de spor giyim ve ayakkabı pazarında popüler bir marka olan Nike, bu kararla birlikte Türkiye’deki müşteri tabanını nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Nike severler, markanın bu kararını sosyal medya platformlarında tartışıyor.

Nike Hakkında Bilgiler: Sahibi, Kuruluş Yılı ve Menşei

 

ABD merkezli spor giyim markası Nike, 1964 yılında Bill Bowerman ve Phil Knight tarafından Oregon, ABD’de kurulmuştur. Dünya genelinde tanınan ve popüler olan Nike, spor giyim, ayakkabı ve ekipmanlarıyla bilinmektedir.

Nike’nin kurucularından Phil Knight, şirketin ana hissedarı ve başkanıdır. Şirket, başlangıçta “Blue Ribbon Sports” adıyla bir dağıtıcı olarak faaliyet göstermeye başladı, ancak kısa süre sonra kendi ürünlerini üretmeye başladı ve 1971 yılında “Nike” adını aldı.

 

Nike’nin başarısı, yenilikçi tasarımları, etkili pazarlama stratejileri ve dünya genelinde tanıtımıyla yakından ilişkilidir. Şirket, sporcuların ve spor tutkunlarının tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.

Son olarak, Türkiye’de online alışverişlerde 150 Euro ve üzeri fiyat etiketine sahip ürünlerin sevkiyatını durdurma kararı alan Nike, Türkiye’deki müşteri tabanını nasıl etkileyeceği konusunda merak konusu olmuştur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.