DOLAR 32,5584 0.12%
EURO 34,6827 0.03%
ALTIN 2.417,10-0,63
BITCOIN 21674680,25%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Netflix’in, Look Both Ways’i filmi ortalığı karıştıracak
569 okunma

Netflix’in, Look Both Ways’i filmi ortalığı karıştıracak

Netflix, yönetmen Wanuri Kahiu'dan Look Both Ways'i Ağustos 2022'de yayınlamaya hazırlanıyor. 17 Ağustos 2022'de Netflix'te vizyona giren film hakkında bilmeniz gereken her şey ise haberimizde.

ABONE OL
Temmuz 22, 2022 23:12
Netflix’in, Look Both Ways’i filmi ortalığı karıştıracak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Filmin arkasında çok ödüllü yönetmenWanuri Kahiuvar ama onu dünya çapında tanınan bir isim yapan Rafiki filmiydi. Rafiki , Cannes Film Festivali’nde aday gösterilmişti. Kahiu filmleri ayrıca diğerlerinin yanı sıra Dublin Uluslararası Film Festivali’nde ve Chicago Uluslararası FilmFestivali’ndeaday gösterildi ve ödüller kazandı.

 

Artı/Eksi dışında Kahiu , yine Netflix için ayarlandığı bildirilen Millie Bobby Brown’ı başlatacakThe Thing About Jellyfish’iyönetmeye hazırlanıyor.

 

 

Altın Küre’ye kendisini projeye çeken şeyin ne olduğu hakkında konuşan Wanuri Kahiu şunları söyledi:

 

“Kadınların direnci hakkında inanılmaz birhikaye.Bir yandan da genç bir anne hakkında bir hikaye. Hayatının nasıl yürüdüğünü ve tutkusunun peşinden nasıl gittiğini anlamaya çalışan genç bekar bir anne. Öte yandan, genç bir kadın olarak girilmesi çok zor olan sektörde bir mola vermek için elinden gelen her şeyiyapan sanatçıhakkında bir hikaye. Her iki tarafta da mükemmellik için çabalayan kadınlar var ve beni ona çeken de bu. Ya annelik ya da sanat yoluyla, mükemmellik için çabalayan kadınlarla… Bu en önemli şey ve projenin bir parçası olmak istememin nedeni de bu.”

 

İlk senarist April Prosser senaryoyu yaptı.CatchLight Studio’danJessica Malanaphy aynı zamanda yapımcı, Screen Arcade’den Reinhart ve Alyssa Rodrigues ise baş yapımcılar. Netflix ile çok başarılı olan Power Project’in yapımcılığını üstlenen Screen Arcade’den Bryan Unkeless ve Grand Electric’ten Eric Newman da yapımcılık yapacak.

 

 

Look Both Ways (İki Yöne Bak) filminin konusu nedir ?

 

Netflix’inLook Both Ways filmine resmi giriş satırı , duyurunun yapıldığı gün yayıncı tarafından paylaşıldı:

 

“Üniversitemezuniyetinin arifesinde, Natalie’nin hayatı iki paralel gerçekliğe ayrılır: biri hamile kaldığı ve Teksas’taki memleketinde genç bir yetişkin olarak anneliğini sürdürmek zorunda olduğu, diğeri ise kariyerinisürdürmekiçin Los Angeles’a taşındığı. Natalie, yirmili yaşları boyunca her iki yolculuğunda da yaşamı değiştiren bir aşk, yıkıcı bir kalp kırıklığı yaşar ve kendini yeniden keşfeder.”

 

Netflix’te Look Both Ways’in kadrosunda kimler var ?

 

Mart 2021’deNetflix,Look Both Ways’in (o zamanlar Artı/Eksi olarak biliniyordu ) Natalie adlı karakter olarak Lili Reinhart tarafından yönetileceğini duyurdu . Reinhart, Riverdale, Hustlers, Chemical Hearts ve daha fazlası gibi projelerdeki rolleriyle tanınıyor.

 

Birkaç oyuncunun Look Both Ways’in kadrosundaLili Reinhart’akatılacağı doğrulandı :

 

Danny Ramirez

 

David Corenswet

 

Luke Wilson

 

Nia Long

 

Andrea Savage

 

Aisha Dae

 

Taylor Murphy

Look Both Ways filmi nerede çekildi? Üretim ne zaman gerçekleşti?

 

Netflix’in Look Both Ways’in (o zamanlar Plus/Minus adı altında çekiliyordu ) prodüksiyonu 21 Haziran ile Ağustos 2022 arasında ABD’de Austin, Texas’ta gerçekleştirildi. Ayrıca bazı çekimlerin Los Angeles, California’da gerçekleştiği bildirildi. Çekimler 3 Ağustos’a kadar Austin’de tamamlandı.

 

Look Both Ways Netflix’te ne zaman yayınlanacak ?

 

Yukarıda belirtildiği gibi, film dünya çapında19 Ağustos 2022’de Netflix’teyayınlanacak.

 

Film, “12 yaş ve üstü için uygun” olarak etiketlendi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.