DOLAR 32,5448 0.01%
EURO 34,7110 0.03%
ALTIN 2.430,14-2,76
BITCOIN 21610282,61%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Netflix’in Çağatay Ulusoy’lu Yeni Dizisi Kübra 1. sezon 1. bölüm yayında
1196 okunma

Netflix’in Çağatay Ulusoy’lu Yeni Dizisi Kübra 1. sezon 1. bölüm yayında

ABONE OL
Ocak 14, 2024 09:22
Netflix’in Çağatay Ulusoy’lu Yeni Dizisi Kübra 1. sezon 1. bölüm yayında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix’in Çağatay Ulusoy’lu Yeni Dizisi Kübra 18 Ocak’ta Yayında

Netflix, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni dizisi Kübra’nın yayın tarihini açıkladı. Afşin Kum’un aynı isimli eserinden uyarlanan dizi, 18 Ocak 2024 tarihinden itibaren Netflix’te yayınlanacak.

Kübra, İstanbul’un arka mahallelerinde yaşayan, kendi halinde genç ve mütevazi Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor.

Gökhan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir. Bu sıradan hayatı; üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen bir mesajla değişmeye başlar: “Sen farklısın!”.

Bu mesajdan sonra Gökhan’ın hayatı bir anda altüst olur. Kübra’dan gelen mesajlar, Gökhan’ın geleceği öngörüyormuş gibi görünür. Gökhan, bu mesajları takip etmeye başladığında, kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

Dizinin yönetmenliğini Yağmur Taylan ve Durul Taylan üstleniyor. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Leyla Tanlar, Erkan Kolçak Köstendil, Selin Şekerci, Uğur Uzunel ve Ece Dizdar gibi isimler yer alıyor.

Kübra, Çağatay Ulusoy’un Netflix’te yayınlanacak üçüncü dizisi olacak. Ulusoy, daha önce Şahsiyet ve The Protector dizilerinde rol almıştı.

Dizinin yayını için geri sayım başladı. Kübra, 18 Ocak 2024 tarihinden itibaren Netflix’te yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.