Netflix Zeytin Ağacı 1. Sezon 2. bölüm izle dizipal, dizibox
DOLAR 32,1757 0.2%
EURO 34,9407 0.14%
ALTIN 2.245,930,11
BITCOIN 22990626,59%
İstanbul
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Netflix Zeytin Ağacı 1. Sezon 2. bölüm izle dizipal, dizibox
852 okunma

Netflix Zeytin Ağacı 1. Sezon 2. bölüm izle dizipal, dizibox

Netflix platformunun sevilen dizileri arasında yer alan Zeytin Ağacı 1. sezon bölümleri izlemek isteyenler araştırmalara devam ediyor. Zeytin Ağacı 2. bölüm full izle, Zeytin Ağacı dizisi izle...

ABONE OL
Ağustos 1, 2022 21:05
Netflix Zeytin Ağacı 1. Sezon 2. bölüm izle dizipal, dizibox
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2022 yapım dram türünde ki yerli dizinin başrollerinde Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve  Boncuk Yılmaz gibi sevilen isimler yer alıyor. Netflix platformunda yayınlanan dizinin 1. sezon bölümleri merak ediliyor.

Dizi izlemek isteyenlerin büyük heyecan içerisinde takip ettiği Netflix Zeytin Ağacı bölüm detaylarını sizler için hazırladık.

Netflix Zeytin Ağacı 1. Sezon 2. bölüm izle

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar. Henüz bilmedikleri şey, bu yolculuğun hayatlarını tamamen değiştireceğidir. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olacaktır.

NETFLİX ZEYTİN AĞACI 1. BÖLÜM İZLE!

28 Temmuz 2022 tarihinde Netflix platformunda yayınlanmaya başlayan Zeytin Ağacı dizisi 1. sezon bölümleri merak ediliyor. Dram türünde ki bu diziyi izlemek isteyenler google üzerinde araştırma yapmaya devam ediyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.