DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8180 0.19%
ALTIN 2.507,530,94
BITCOIN 21103113,26%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Netflix Türkiye’nin yeni yapımı Sıcak Kafa dizisi ‘nin yayın tarihi açıklandı!
462 okunma

Netflix Türkiye’nin yeni yapımı Sıcak Kafa dizisi ‘nin yayın tarihi açıklandı!

Netflix’in uzun zamandır beklenen başrollerinde Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı'nın yer aldığı yeni projesi "Sıcak Kafa", 2 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.

ABONE OL
Ekim 22, 2022 13:54
Netflix Türkiye’nin yeni yapımı Sıcak Kafa dizisi ‘nin yayın tarihi açıklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix’in uzun zamandır beklenen başrollerinde Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı’nın yer aldığı yeni projesi “Sıcak Kafa”, 2 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak.

 

Netflix’in Türkiye yapımı projelerinden “Sıcak Kafa”nın (Hot Skull) yayın tarihi, yeni bir video eşliğinde açıklandı. Dizi, 2 Aralık’ta ekranda olacak.

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizinin hikâyesi dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihne bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği bir dünyada geçecek. Mert Baykal’ın yönetmenliğini üstlendiği Sıcak Kafa’nın kadrosunda Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle:

 

Gizemli bir şekilde delilik salgınından etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

Dil ve konuşma yoluyla, zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, gizemli bir şekilde bu hastalıktan etkilenmeyen tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Acımasızlığıyla ünlü Salgınla Mücadele Kurumu tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul’un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.