DOLAR 32,5936 0.35%
EURO 34,8209 0.22%
ALTIN 2.505,400,85
BITCOIN 21046741,87%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Netflix Kolej Rüyası 1.Bölüm Tek Parça İzle, Kolej Rüyası 1.Bölüm Full İzle, dizipal Kolej Rüyası 1.Bölüm İzle
2138 okunma

Netflix Kolej Rüyası 1.Bölüm Tek Parça İzle, Kolej Rüyası 1.Bölüm Full İzle, dizipal Kolej Rüyası 1.Bölüm İzle

iyihaberim olarak her paylaşımda yeni bir film yeni bir dizi ile karşınıza çıkıyoruz bu yazımızda sizlere Kolej Rüyası dizisini tanıtacağız. İnternet’in Fenomen yüzlerinin bir araya geldiği ve yapımcılığını Netflix’in yaptığı Kolej Rüyası dizisi yakında sizlerle olacak. Birçok kişinin instagram, facebook, twitter, tiktok ve youtube gibi sosyal medya hesabından takip ettikleri birçok ünlü bu diziyle bir araya geliyor. Kolej Rüyası konusu, oyuncuları, fragman, netflix, ekşi, ne zaman, yayın tarihi, netflix, yorumlar, imdb, hangi kanalda, izle, inceleme gibi sıkça aranan kelimleri herdembilgiler olarak sizler için derledik.

ABONE OL
Haziran 11, 2022 01:14
Netflix Kolej Rüyası 1.Bölüm Tek Parça İzle, Kolej Rüyası 1.Bölüm Full İzle, dizipal Kolej Rüyası 1.Bölüm İzle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kolej Rüyası Hakkında

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği Kolej Rüyası dizisinin çekimlerine başlandı. Cast direktörlüğünü Seda Yazıcı ve Aslı Bankoğlu ‘nun üstlendiği lise macerasını anlatan gençlik dizisinin oyuncu kadrosun da Deniz Oral, Halil Söyletmez, Barbaros Dikmen, R. Kaan Yılmaz, Zafer Altun, Can Toprak, Nursena Özcanlı, Özüm Çakır ve Doğa Konakoğlu yer alıyor.

Dijital platformda yayınlanacak olan Kolej Rüyası dizisinin hangi platformda yayınlanacağı merak konusu.

Dizi ekibi sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşımla güzel haberi duyurdu…

Kolej Rüyası Konusu

Sinema ve televizyon sektöründe başarılı projeleriyle adından söz ettiren Bilal Kalyoncu, şimdi de dijital dünyaya damgasını vuracak.

Kalyoncu, ezberleri bozacak bir lise macerasını dizi tutkunlarıyla buluşturacak. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan “Kolej Rüyası” adlı dizi, yakında dijital platformda seyirciyle buluşacak.

Kolej Rüyası Oyuncuları

  • Deniz Oral
  • Halil Söyletmez
  • Barbaros Dikmen
  • R. Kaan Yılmaz
  • Zafer Altun
  • Can Toprak
  • Nursena Özcanlı
  • Özüm Çakır
  • Doğa Konakoğlu

Kolej Rüyası Ne Zaman, Hangi Kanalda? Yayın Tarihi

Netflix’in yeni türk fenomen dizisi çekimleri devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Netflix platformu tarafından dizinin yayınlanacağı tarih belirtilir. Ayrıca diziyi Netflix platformundan izleyebilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.