DOLAR 32,5698 0.16%
EURO 34,7152 0.13%
ALTIN 2.409,43-0,95
BITCOIN 21693370,35%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mutlu Çiftlerin Uyumadan Önce Yaptığı 8 Şey
489 okunma

Mutlu Çiftlerin Uyumadan Önce Yaptığı 8 Şey

Birlikte ne kadar zaman geçirdiğiniz önemli değil, bir saat yada birkaç dakika fark etmez.Mesele birbirinize az da olsa vakit ayırabilmekte. İşte mutlu çiftlerin uyumadan önce yaptığı 8 şey..."

ABONE OL
Temmuz 20, 2022 22:16
Mutlu Çiftlerin Uyumadan Önce Yaptığı 8 Şey
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Yatakta kavga etmek bir sorunu çözmeyi sağlamaz . Üstelik sizin ve partnerinizinde uykuya dalması zorlaşır ve ertesi gün oldukça kötü hissedersiniz.

Birbirinize masaj yapın
Uzmanlar uyumadan önce rahatlatıcı bir masajın uyku kalitesini arttırdığı gibi kaygıyı azalttığını ve çiftleri birbirine yakınlaşmasını sağladığını söylüyor.

Telefonlarınızı sessiz moda getirin ve kaldırın

Akşam kendi aranızda bir saat belirleyin o saatte telefonlarınızı sessize alın, telefonlarınızı başka odaya bırakmaya özen gösterin. Özellikle yatağa girdiğinizde telefonlarınızı başka odada bırakmaya dikkat edin!

İşinizi bir süreliğine unutun

 

Yastık sohbeti çiftleri duygusal olarak birbirine daha fazla bağlar ve sorunları kısa süreliğinede olsa unutmanıza destek olur ve kendinizi daha rahat hissetmenizi sağlar. İş, mali sıkıntılar veya partnerinizi endişelendirebilecek herhangi bir konuyla ilgili konuşmaktan kaçının.

Partnerinizle aynı anda yatağa gidin

 

Gün içinde koşuşturmacadan birçok çift gün boyu birbirini göremez ve bir süre sonra farklı zamanlarda yatma alışkanlığı edinir. İlişki uzmanlarına göre, mutlu çiftler dişlerini birlikte fırçlayıp aynı anda yatar. Aynı anda yatağa girmek size ilişkinizin sıcaklığını ve samimiyetini korumakta destek olur.

Bir rutini izleyin

 

Her gün aynı vakitte uyku rutinini takip etmek daha iyi uyumaya yardımcı olur. Partnerinizle birlikte aynı rutini takip etmeniz size lişkinizi daha samimi ve güvenilir hale getirme konusunda yardımcı olacaktır.

Sarılmayı ve öpücükleri unutmayın
Partnerinize sarılmanın psikolojinize iyi geldiği araştırmalarla resmiyet kazanmıştır. Uyumadan önce partnerinizle yatakta sarılmayı ve birbirinize iyi geceler öpücüğü vermeyi ihmal etmeyin!

Kalpten bir konuşma yapın

 

Gün içinde yaşadığınız tüm sorunları unutmaya çalışın, sorunlarınızı ve endişelerinizi yatak odasının kapısının dışında bırakıp odaya öyle girin . Partnerinize ona ne kadar değer verdiğinizi ve sevdiğinizi söyleyin. Duygularınızı ifade samimi ve ciddi olmanız partneriniz üzerinde olumlu etki bırakacaktır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.