DOLAR 32,6638 0.45%
EURO 34,9531 0%
ALTIN 2.519,461,43
BITCOIN 1957682-2,08%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Müge Anlı gelinlik giydi sosyal medya yıkıldı! Müge Anlı’nın sosyal medyayı çalkalayan o fotoğrafları
1468 okunma

Müge Anlı gelinlik giydi sosyal medya yıkıldı! Müge Anlı’nın sosyal medyayı çalkalayan o fotoğrafları

Müge Anlı'nın evlilik açıklaması sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Canlı yayında açıklama yapan ünlü sunucu damadın adımı da duyurmuştu. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Müge Anlı'nın nikah fotoğrafları sevenleri tarafından heyecanla bir yüklenirken sosyal medyada gelinlikli ve damatlıklı fotoğraflar adeta Paylaşım rekoru kırdı. Müge Anlı'nın gelinlikli hali ve sosyal medyayı çalkalayan o fotoğraflar haberimizde…

ABONE OL
Haziran 27, 2022 11:32
Müge Anlı gelinlik giydi sosyal medya yıkıldı! Müge Anlı’nın sosyal medyayı çalkalayan o fotoğrafları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Uzun yıllardan bu yana sunuculuk yapan Müge Anlı Geçtiğimiz günlerde programının canlı yayınında yaptığı bir açıklama ile evleneceğini duyurmuştu. Müge Anlı’nın evlenmeye karar verdim dediği kişi İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu çıkmıştı. Çiftin nikahı 25 Haziran Cumartesi günü kıyıldı. Sade bir nikah töreni ile evlenen çifte aileleri ve yakın arkadaşları da eşlik etti. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı sadece sunan Müge Anlı’nın hayranları ise Düğünden gelecek gelinlikli bir fotoğraf bekledi. Müge Anlı’nın gelinlik giydiği anları heyecanla bekleyen sevenlerine sürpriz sosyal medya kullanıcılarından verdi.

 

Müge Anlı’nın gelinlikli fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Müge Anlı’nın sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşması heyecanla beklendi ancak o beklenen fotoğraf ünlü sunucudan gelmedi. Bunun üzerine Müge Anlı’nın hayranları photoshopla gelinlik giydirdi. Müge Anlı’ya gelinlik Şinasi üzbaşıoğlu’na damatlık giydiren sosyal medya kullanıcılarına fotoğrafları paylaşması ile birlikte adeta sosyal medyada yeni bir akım başladı. Müge Anlı’nın gelinlikli fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken Aman nazar değmesin yorumları yapıldı.

 

 

Zuhal Topal’dan ilk paylaşımlar geldi

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun nikah töreninden ilk paylaşımları izin ünlü Sunucunun yakın arkadaşı Zuhal Topal yaptı. Zahide Yetiş, Şebnem Bursalı, Zuhal Topal ve Müge Anlı’nın yakın arkadaşları nikah törenine katılan isimler arasındaydı. Zuhal Topal’ın paylaştığı Fotoğrafın altına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları ise Müge Anlı’nın gelinlikli fotoğraflarını da beklediklerini yazdı. Ancak Müge Anlı henüz sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmadı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.