DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2093440-2,85%
İstanbul
20°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mini Etek ve Dekolte Kıyafetleriyle Gündem Olan Öğretmenden bir cesur paylaşım daha! “Manken mi olsam?” diye sordu
7850 okunma

Mini Etek ve Dekolte Kıyafetleriyle Gündem Olan Öğretmenden bir cesur paylaşım daha! “Manken mi olsam?” diye sordu

ABONE OL
Ocak 19, 2024 00:09
Mini Etek ve Dekolte Kıyafetleriyle Gündem Olan Öğretmenden bir cesur paylaşım daha! “Manken mi olsam?” diye sordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“MANKEN Mİ OLSAM NE YAPSAM?”
Derin göğüs dekolteli kıyafeti ile çektiği videoyu takipçileriyle paylaşan Atalay, “Manken mi olsam ne yapsam? Ciddi ciddi soruyorum” notunu düştü.

Fidan Öğretmen kimdir nereli hangi okulda

İzmir’de yaşayan Fidan Atalay, KPSS ve diğer sınavlara hazırlık kurslarında matematik öğretmeni olarak görev yapıyor. Atalay, ders anlatırken tercih ettiği cesur kıyafetlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Atalay’ın mini etek ve dekolte kıyafetlerle ders anlattığı görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Atalay’ı destekleyen ve eleştiren birçok yorum yapıldı.

Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kıyafetlerinin öğrencilerinin dikkatini çektiğini ve ders anlatmasını kolaylaştırdığını söyledi. Atalay, “Kıyafetime göre ders anlatmıyorum. Ders anlattığım için giyiniyorum” dedi.

Fidan Atalay, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora yaptı. Atalay, uzun yıllar bir üniversitede eğitmen olarak görev yaptı.

Atalay, şu anda İzmir’de bulunan bir özel eğitim kurumunda KPSS ve diğer sınavlara hazırlık kurslarında matematik öğretmeni olarak görev yapıyor. Atalay’ın Instagram hesabında 353 bin takipçisi bulunuyor.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, toplumda farklı görüşlere neden oldu. Bazıları, Atalay’ın kıyafetlerinin uygun olmadığını ve öğrencilerin dikkatini dağıttığını savunurken, bazıları ise Atalay’ın kıyafet tercihinin özgürlük olduğunu savundu.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, eğitim dünyasında da tartışmalara neden oldu. Bazı eğitimciler, Atalay’ın kıyafetlerinin uygun olmadığını ve öğrencilerin dikkatini dağıttığını savunurken, bazıları ise Atalay’ın kıyafet tercihinin özgürlük olduğunu savundu.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, Türkiye’de yaşanan bir tartışmayı da gündeme getirdi. Bu tartışma, eğitim kurumlarında öğretmenlerin kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmesi gerektiği yönündeki görüşler ile öğretmenlerin özgürlük hakkı yönündeki görüşler arasında yaşanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.