DOLAR 32,5851 0.21%
EURO 34,8050 0.39%
ALTIN 2.412,95-0,80
BITCOIN 21545700,70%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Mezarlık 1. Bölüm Full İzle Netflix dizipal
4097 okunma

Mezarlık 1. Bölüm Full İzle Netflix dizipal

Türkiye’de ve daha bir çok ülkede artarak devam eden kadın cinayetleri bu dizide ele alınmaktadır. Hikayenin gidişatı üzerine emniyet içerisinde yeni bir kurum kuruluyor ve başına başarılı kadın polislerden birisi getirilerek nice cinayetlere açıklık getiriliyor.

ABONE OL
Haziran 18, 2022 18:20
Mezarlık 1. Bölüm Full İzle Netflix dizipal
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Mezarlık 2022 İzle, Mezarlık Yerli Dizi İzle, Mezarlık 1.Bölüm İzle, Mezarlık Netflix Dizisini İzle, Mezarlık Dizisini Full HD İzle, Mezarlık 2022 Full HD İzle, “Mezarlık”, faili meçhul kadın cinayetlerini çözmek için özel bir birimin çalıştığı karanlık bir bodrum katıdır. Komiser Önem, erkek şiddetini destekleyen erkeksi önyargılarla mücadele etmek zorunda kalacak. 2022 Netflix yapımı yerli dizi Mezarlık’ı full hd 1080p olarak iyihaberim sitemizden donmadan ve takılmadan rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bizlere destek olmak adına izlediğiniz filmlere bol bol yorum yapmayı unutmayınız, herkese iyi seyirler.

 

 

Türkiye’de ve daha bir çok ülkede artarak devam eden kadın cinayetleri bu dizide ele alınmaktadır. Hikayenin gidişatı üzerine emniyet içerisinde yeni bir kurum kuruluyor ve başına başarılı kadın polislerden birisi getirilerek nice cinayetlere açıklık getiriliyor.

 

 

Mezarlık isimli dijital dizi için yapımcı Abdullah Oğuz, titiz bir çalışma yürütüyor ve oyuncular da bir bir ortaya çıkıyor. Dizide kadın başrol olarak Birce Akalay’ı izleyeceksiniz. Olgun Toker ise erkek başrol olarak hikayede yerini alacak… Dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Berna Öztürk de yer alıyor.

 

 

Mezarlık 4. Bölüm Full İzle Netflix dizipal

28 Nisan 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Berna Öztürk, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünü bitirdi. Sporla yakından ilgilenen, DJ olarak ilk kez tanınan Berna Öztürk, renkli bir kişiliğe sahip. 2017 yılında yapılan Survivor yarışmasında yer alan, çeşitli yarışma programlarına katılan Berna Öztürk, ayrıca tiyatro oyunları, diziler ve sinema filmlerinde de yer aldı.

 

 

Dizi netflixte yerini aldı.

Mezarlık dizi oyuncuları ve karakterler

Birce Akalay – Önem Özülkü karakteri

Berna Öztürk – Sofia karakteri

Olgun Toker – Serdar Ata karakteri

Şehsuvar Aktaş – Hasan Duru karakteri

Hakan Meriçliler – Haluk Ata karakteri

Baran Güler – Berk Güleryüz karakteri

Sezgin Uzunbekiroğlu – Feriha Mahmudzade karakter

Mezarlık dizisi kaç bölüm?

Son dönemlerde alışagelmişin dışında bir yapım olarak yayınlanan Mezarlık dizisi 4 bölüm olarak yayınlandı. Fakat her bölüm normal dizi sürelerinden daha uzun olup 1 saat 30 dakika sürmektedir. Yayınlanan 4 bölümde farklı filmler olarak seyircilerle buluştu. Mezarlık dizisinin yayınlanan 4 bölümün isimleri;

-Güneşten Daha Sıcak

-Bir Nefes Kadar Yakın

-Göldeki Kadın

-Düğüm

 

 

Nereden İzleyebilirim?

1997 yılında Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından Kaliforniya’da kurulan Netflix şuan da dünyanın en büyük dizi ve film platformu konumunda bulunuyor. Özgün yapımları ülkelere göre yayınlanan dizi filmleri kullanıcılarına sunan Netflix’e sizler de üye olabilir; cepte, tablette ya da bilgisayarda zaman mekan fark etmeksizin Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den dizi ve filmleri izlemeye başlayabilirsiniz.

Popüler dizi ve film platformundatemel, standart ve özelolmak olmak üzere 3 farklı ücret ve ayrıcalıklara sahip plan yer alıyor. Bu paketlerin fiyatlandırmaları şu şekilde;

  • Temel Plan:Aylık 37,99 TL – Tek cihaz, 480p Çözünürlük
  • Standart Plan:Aylık 57,99 TL – İki cihaz, 1080p Çözünürlük
  • Özel Plan:Aylık 77,99 TL – Dört cihaz, 4K + HDR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.