DOLAR 32,6457 0.28%
EURO 34,8135 0.3%
ALTIN 2.421,42-0,45
BITCOIN 21848183,19%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Meryem Can’dan Çalıntı İçerik Sitemi! Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kime Söyledi?
436 okunma

Meryem Can’dan Çalıntı İçerik Sitemi! Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kime Söyledi?

Youtube’da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda adını vermediği sosyal medya fenomenine çektiği videoda kendi videosundan resim kullandığı için sitemde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda adını vermediği sosyal medya fenomenine çektiği videoda kendi videosundan resim kullandığı için sitemde bulundu.

ABONE OL
Ekim 29, 2022 16:18
Meryem Can’dan Çalıntı İçerik Sitemi! Sosyal Medyada Gündem Oldu! Kime Söyledi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Youtube’da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda adını vermediği sosyal medya fenomenine çektiği videoda kendi videosundan resim kullandığı için sitemde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda adını vermediği sosyal medya fenomenine çektiği videoda kendi videosundan resim kullandığı için sitemde bulundu.

Biraz ayıp değil mi?

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ismini vermediği sosyal medya fenomeninin kendi videosunda resim kullandığını belirten Meryem Can “Benimle aynı videoyu çekmeniz okey ama thumbnailde benim videomun içinden görüntü kullanmak biraz ayıp değil mi, ben olsam utanırdım.” ifadelerini kullandı. Paylaşım sonrası takipçileri ismin kim olduğunu merak ederken aslında bu durumun kendi içeriklerinin ne kadar ilerleme kaydettiğinin kanıtı olduğunu belirttiler.

 

 

İşte o paylaşım,

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.