MaveriX 2. Sezon Hakkında Merak Edilenler Yenilendi mi İptal mi Edildi?
DOLAR 32,1837 0.23%
EURO 34,8960 0.02%
ALTIN 2.249,820,28
BITCOIN 22573100,75%
İstanbul
11°

AÇIK

19:28

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MaveriX 2. Sezon Hakkında Merak Edilenler Yenilendi mi İptal mi Edildi?
482 okunma

MaveriX 2. Sezon Hakkında Merak Edilenler Yenilendi mi İptal mi Edildi?

MaveriX 2. Sezon: Yenilendi mi İptal mi Edildi? MaveriX 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

ABONE OL
Mayıs 22, 2022 16:48
MaveriX 2. Sezon Hakkında Merak Edilenler Yenilendi mi İptal mi Edildi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘MaveriX’, kendi adını taşıyan motokros takımı etrafında dönen bir genç spor drama dizisidir. Eski ulusal şampiyon Cam “Griffo” Griffin, MaveriX’i kurdu. Oğlu Scott yetenekli bir binicidir. Birlikte, MX Junior Nationals’ı kazanma umuduyla altı kişilik bir ekip kurarlar. Cesur gençlerin, Orta Avustralya’nın zorlu ortamı, zorlu eğitim seansları ve rakipleri sabote etme gibi birçok engeli aşması gerekiyor. Ancak en büyük dertleri birbirleridir. Takım olarak çalışmayı öğrenmedikçe, podyuma çıkma şansları çok az veya hiç yok.

 

Piyasaya sürülmesinin ardından, ‘MaveriX’ çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı. Performanslara, çeşitli dökümlere ve kusursuz sürüş sekanslarına çok övgü verildi. Şovun ilk sezonu dünya çapında kullanılabilir hale geldi. 2. sezon olup olmayacağını merak ediyorsanız, sizi koruduk.

MaveriX 2. Sezon Çıkış Tarihi

‘MaveriX’ 1. sezon prömiyeri 12 Mayıs 2022’de Netflix’te yapıldı. 24-30 dakikalık çalışma süresine sahip on bölümden oluşur. İlk sezon 1 Nisan 2022’den 10 Nisan 2022’ye kadar ABC Me’de yayınlandı. Brindle Films diziyi geliştirdi ve ABC Me, Avustralya’daki özel yayın haklarına sahip. Avustralya Çocuk Televizyon Vakfı dünya çapında dağıtım haklarına sahiptir. Netflix, diziyi küresel izleyicileri için onlardan satın aldı.

 

2. sezona gelince, bildiğimiz şey bu. Ne dizinin yaratıcıları – Rachel Clements, Sam Meikle ve Isaac Elliott – ne de Brindle Films yöneticileri ikinci bir sezonun gelişimini doğrulamadı. Ancak dizinin Avustralya’daki ilk çıkışından bu yana aldığı genel olumlu tepkiler göz önüne alındığında, ikinci bir sezon meşru bir olasılık olabilir. Netflix’te büyük bir başarı olduğu ortaya çıkarsa, akış devi potansiyel olarak gelecek sezonların prodüksiyonuna dahil olabilir. İlk sezon anlatıda ikna edici bir aşamada sona ererken, arsada yeni karakterler, ilişkiler ve zorluklar tanıtmak için çok yer var. Açılış sezonunun başarısı, yenileme için güçleri ikna ederse ve bunun için resmi duyuru önümüzdeki birkaç ay içinde gelirse, izleyiciler ‘MaveriX’in çıkmasını bekleyebilirler. 2023’te bir süre.

 

MaveriX 2. Sezon Oyuncular: İçinde Kim Olabilir?

‘MaveriX’ 1. sezon yıldızları Darcy Tadich (Scott), Tatiana Goode (Jenny), Sam Winspear-Schillings (Ayı), Charlotte Maggi (Angelique), Tjiirdm McGuire (Richie), Sebastian Tang (Kaden) ve Rohan Nichol (Griffo) . Kadroda ayrıca Jane Harber (Tanya), Kelton Pell (Vic Simmons), Pedrea Jackson (Lawson), Thomas Campbell (Craig Wallis), Natasha Wanganeen (Trish Peterson), Luke Carroll (Murray Peterson), Trisha Morton-Thomas (Barb) yer alıyor. Brewin) ve Scott Fraser (Jason Cox). Oyuncu kadrosunun tüm üyeleri, olası 2. sezonda rollerini tekrarlayabilir ve yeni üyeler onlara katılabilir.

MaveriX 2. Sezon Konusu: Ne Hakkında Olabilir?

‘MaveriX’in ilk sezon finalinde Kaden, son anda takıma yeniden katılıyor. Scott sonunda yarışı ve MX Junior Nationals’ı kazanırken, Jenny hemen geliyor. Lawson ve Kaden sırasıyla üçüncü ve dördüncü sırada yer alıyor. Kaybından dolayı hayal kırıklığına uğrasa da, Jenny Scott’ı tebrik eder. Bölüm sona ererken, MaveriX ekibi inanılmaz ilk yıllarını kutluyor.

Muhtemel 2. sezonda, yeni üyeler büyük olasılıkla takımın başarısından etkilenen takıma katılacak. Jenny ve Scott’ın arkadaşlığı daha fazla şeye dönüşebilir. Richie, MaveriX’e geri dönmeyebilir, ancak muhtemelen diğerlerinin yakın arkadaşı olmaya devam edecek.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.