DOLAR 32,6485 0.33%
EURO 34,8493 0.39%
ALTIN 2.418,52-0,58
BITCOIN 21686351,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mauro Icardi ve Wanda Nara Türkiye’ye geliyor: resmen Galatasaray’lı olmak için PSG’den ayrıldı
457 okunma

Mauro Icardi ve Wanda Nara Türkiye’ye geliyor: resmen Galatasaray’lı olmak için PSG’den ayrıldı

İş kadını ve sporcu, yeni ekibinin liderliği ile kararlaştırılan her şeyi bıraktı. Geçiş 26 milyon dolara mal olacaktı.

ABONE OL
Eylül 7, 2022 22:05
Mauro Icardi ve Wanda Nara Türkiye’ye geliyor: resmen Galatasaray’lı olmak için PSG’den ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mauro Icardi ve Paris Saint-Germain’deki zamanı sona erdi. Geçen sezon Fransız takımıyla pek başarılı olmayan futbolcu, yakın zamanda kadrodan ayrılmış, takım arkadaşlarından farklı antrenmanlar yapmış ve artık kulübün ilgilendiği bir oyuncu olmaktan çıkmıştı.

 

Birkaç hafta önce Mauro Icardi’nin aklındaki olası takım seçeneklerinden söz ediliyordu.Bunlardan biri Miami, Amerika Birleşik Devletleri’nde Inter için oynamaktı.Ancak görünüşe göre bir anlaşma yoktu ve Rosario’nun Boca Juniors’a transfer olabileceği gerçeğine rağmen, Wanda Nara sonunda Türkiye’den Galatasaray kulübüne transferini kabul etmeye karar verdi.

 

 

Wanda Nara, Arjantin’in de iyi bir seçenek olabileceğini itiraf etmişti.

Mauro çok iyi gidiyor. Senin için yaptığım sözleşmeyle nasıl ilgilenebilirsin? Bu nedenle endişeler hayatta başka şeylerdir”, iş kadını tarafından Arjantin’e LAM ile özel olarak América TV’de geldiğinde yaptığı açıklamaydı.

Ancak iş kadını Mauro Icardi’nin Boca Juniors’da oynamasının ve Hugo Ibarra tarafından yönetilebileceğini inkar etmedi: “Arjantin’de oynamasını çok isterim. River’lıyım ama Boca’da oynamak zorunda kalırsan golleri haykırırım” dedi model, partneri iyi olduğu sürece renklere aldırmadan.

 

 

Seçenek olarak sunulan diğer şehirler ise şunlardı: Almanya’da Dortmund;Bask Ülkesinde Kraliyet Cemiyeti;ve Galatasaray, Türkiye.İlk iki sıra Wanda’dan büyük bir hayır aldı, hatta Miami, Amerika Birleşik Devletleri seçeneği bile imkansız hale geldi, bu da iş kadını ve futbolcuyu sonunda Türkiye’nin sunduğu konfor konusunda kararlaştırdı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.