MasterChef’te dün akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verdi. İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3698 0.14%
EURO 34,9746 -0.3%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 22799651,28%
İstanbul
14°

AÇIK

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MasterChef’te dün akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verdi.
338 okunma

MasterChef’te dün akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verdi.

MasterChef’te dün akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verdi. Çocukken de yemekle ilgili olan Sivrioğlu'nun annesinin de kendisi gibi şef olduğu ve dünyaca ünlü şefin bu yeteneğini annesinden aldığı öğrenildi. Somer Sivrioğlu’nun annesi Ülkü hanım imza yemeklerinden biri olan zeytinli ve baklalı fava yaptı.

ABONE OL
Ekim 15, 2022 23:10
MasterChef’te dün akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MasterChef’te her hafta perşembe akşamları şeflerin verdiği eğitimlerin ardından yarışmacılar en iyi tabağı yapmak için mücadele ediyorlar. Yeni bölümde MasterClass verecek olan isimlerden biri de Somer Şef’in annesi oldu. Bu akşam imza yemeklerinden biri yapacak olan Somer Şef’in annesi Ülkü hanımın mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

 

MasterChef’te bu akşam MasterClass eğitimini şeflerin anneleri verecek. Çocukken de yemekle ilgili olan Sivrioğlu’nun annesinin de kendisi gibi şef olduğu ve dünyaca ünlü şefin bu yeteneğini annesinden aldığı öğrenildi. Somer Sivrioğlu’nun annesi Ülkü hanım imza yemeklerinden biri olan zeytinli ve baklalı fava yapacak.

 

 

 

 

Portakalı kesmeyi bilmezdi

Yayınlanan bölümde Mehmet Şef’in, ‘Somer çıraklık yaptı mı yanınızda?’ diye soruyor. Ülkü hanım ise, ‘Bahsetmeyelim bu konulardan, çok kötü bir çıraktı çünkü. Portakalı kesmeyi bilmezdi. Bıçağa sürerdi portakalı.’ yanıtını veriyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.