DOLAR 32,5704 0.15%
EURO 34,8673 0.54%
ALTIN 2.424,29-0,33
BITCOIN 21616410,62%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

MASTERCHEF YARIŞMACISININ ACI GÜNÜ
1971 okunma

MASTERCHEF YARIŞMACISININ ACI GÜNÜ

Masterchef yarışmasıyla ünlenen Esra Tokelli annesini kaybetti.

ABONE OL
Mayıs 28, 2022 15:32
MASTERCHEF YARIŞMACISININ ACI GÜNÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni ile Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Hülya Tokelli, ameliyat sırasında hayatını kaybetti. Ünlü yarışmacı sosyal medyada sevenlerine acısını “Canım annem Hülya Tokelli”yi ameliyatta gelişen bir komplikasyon sebebi ile kaybettik” yazarak duyurdu.

 

 

26 Mayıs Perşembe günü annesinin cenazesini Fatih Karagümrük camiinde okunan ikindi namazının ardından memleketleri Balıkesir’e defneden Esra Tokelli cenaze boyunca annesinin tabutunun başından hiç ayrılmadı.

 

 

 

Esra Tokelli aslen nereli? Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında?

 

 

 

MasterChef 2020 yarışmacılarından Esra Tokelli bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında? Esra Tokelli aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. MasterChef 2020’de yarışan Esra Tokelli ev hanımı. Tokelli geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor. 41 yaşında olan yarışmacının 24 yaşında bir oğlu bulunuyor. İşte hakkında tüm merak edilenler..

 

Masterchef Türkiye’de sergilediği performans ile adından söz ettiren Masterchef Esra bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Masterchef Esra kimdir, kaç yaşında? Esra Tokelli aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyeciler tarafından merak konusu oldu. MasterChef Esra, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Esra Tokelli, ev hanımı olup geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır…

 

MASTERCHEF ESRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Esra, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. Esra Tokelli, ev hanımı olup geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır. Yemek yapmayı çok sevdiğini, bu yüzden zamanının çoğu mutfakta geçtiğini, bu yüzden MasterChef’e katılmaya karar verdiğini belirtti.

 

 

Daha önce Seda Sayan’ın sunduğu ”Yemekteyiz” yarışmasına da katılan Esra Tokelli, ilk turda saray mutfağından Darüzziyafe köftesi yapmış ve bu yemekle şeflerden geçer not almıştır.

 

Esra sonraki üçlü düelloda ise yaptığı Fransız mutfağına ait tostla rakiplerini eleyerek birinci olmuştur.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.