DOLAR 32,5825 0.11%
EURO 34,7834 0.16%
ALTIN 2.439,780,30
BITCOIN 21718592,52%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mahsun Karaca’nın merakla beklenen dizisi Mahsun J.’nin GAIN’de ki yayın tarihi belli oldu!
291 okunma

Mahsun Karaca’nın merakla beklenen dizisi Mahsun J.’nin GAIN’de ki yayın tarihi belli oldu!

Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca'nın başrolünde yer aldığı Mahsun J. dizisinin çekimleri başladı.

ABONE OL
Ocak 5, 2024 18:51
Mahsun Karaca’nın merakla beklenen dizisi Mahsun J.’nin GAIN’de ki yayın tarihi belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca’nın başrolünde yer aldığı Mahsun J. dizisinin çekimleri başladı. BKM Mutfak imzalı dizinin 2024 yılı içerisinde GAIN’de ekranlara gelmesi bekleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda, Gibi dizisinin ilk iki sezonunu ve Dünya Bu dizisini yöneten Ömer Sinir oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Mahsun Karaca, Ömer Sinir ve Gökhan Akif Burak kaleme alıyor.

Mahsun J. dizisi, kimsenin hayatından memnun olmadığı bir dünyada para için kimin, neyi, ne kadar yapabileceğini sorgulayan bir modern zaman hikâyesi anlatacak. Dizi, mutluluğu kovalayan kalabalıklar içinde Mahsun ve yakın arkadaşı Leyla’nın sıra dışı ve mizah dolu hikâyesini izleyiciyle buluşturacak.

Mahsun Karaca, dizide Mahsun karakterini canlandıracak. Leyla karakterini ise henüz açıklanmayan bir oyuncu canlandıracak.

Mahsun J. dizisi, 2024 yılı içerisinde GAIN’de izleyiciyle buluşacak.

Diziden Beklenenler

Mahsun J. dizisi, Mahsun Karaca’nın geniş hayran kitlesine sahip olması nedeniyle şimdiden büyük bir merak uyandırdı. Dizi, Mahsun Karaca’nın kendine has mizah anlayışı ve oyunculuğuyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Dizi, konusu itibariyle de ilgi çekici görünüyor. Dizinin, günümüz toplumunun yaşadığı sorunları ve insanların para kazanma hırsını bir mizah unsuru olarak işleyeceği tahmin ediliyor.

Mahsun J. dizisinin, 2024 yılı içerisinde GAIN’de yayınlanacak en iddialı projelerden biri olması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.