DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20659726,09%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kutsal Damacana 4 izle Televizyonda İlk Kez FOX’ta Yayınlanacak!
214 okunma

Kutsal Damacana 4 izle Televizyonda İlk Kez FOX’ta Yayınlanacak!

ABONE OL
Ocak 4, 2024 18:27
Kutsal Damacana 4 izle Televizyonda İlk Kez FOX’ta Yayınlanacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kutsal Damacana 4 Televizyonda İlk Kez FOX’ta Yayınlanacak!

Yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Ersin Korkut ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kutsal Damacana 4” filmi, 4 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de FOX’ta izleyicisiyle buluşacak.

Film, yanlışlıkla papaz olan Fikret’in hikayesini konu alıyor. Fikret, bir gece vakti, bir kilisede uyuya kalır ve sabah uyandığında kendini papaz kıyafetleri içinde bulur. Fikret, bu duruma anlam veremez ve papazlığı kabul etmek zorunda kalır. Papazlık hayatı boyunca türlü maceralara atılan Fikret, sonunda gerçek kimliğini bulmaya çalışır.

“Kutsal Damacana 4”, 2023 yılında vizyona girmişti ve gişede büyük bir başarı elde etmişti. Filmin televizyonda ilk kez yayınlanacak olması, izleyicilerin büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor.

20 Ocak 2023 tarihinde vizyona giren Kutsal Damacana 4: Şeytan Çıkartma Şampiyonası, 2005 yılında gösterime giren Kutsal Damacana filminin devam filmidir. Filmin yönetmenliğini Kamil Çetin üstlenmiştir.

Filmin konusu, Fikret‘in Türkiye’deki şeytan çıkarma işlerindeki başarısından sonra Vatikan’a davet edilmesiyle başlar. Fikret, Vatikan’da da şeytan çıkarma işlerinde başarılı olur. Ancak, bir süre sonra Vatikan’da da olaylar karışır ve Fikret, Türkiye’ye geri dönmek zorunda kalır.

Türkiye’ye dönen Fikret, ufak tefek kazançlar elde ederek geçimini sağlar. Bir gün, zengin bir ailenin daveti üzerine büyük bir villaya şeytan çıkarmaya gider. Bu villada karşısında rakipler bulan Fikret, hem para ödülünün hem de aşkın peşine düşecektir.

Oyuncu kadrosunda Şafak Sezer, Ersin Korkut, Müjde Uzman, Nilgün Belgün, Erhan Yazıcıoğlu, Onur Büyüktopçu, Ruhi Sarı ve Buket Dereoğlu’nun yer aldığı film, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı.

Filmin gişe başarısı da oldukça yüksek oldu. 20 Ocak 2023 tarihinde vizyona giren film, vizyondaki ilk haftasında 2 milyon 500 bin TL’lik gişe hasılatı elde etti. Film, vizyonda kaldığı süre boyunca toplamda 15 milyon TL’lik gişe hasılatı elde etti.

Kutsal Damacana 4: Şeytan Çıkartma Şampiyonası, komedi türünde bir filmdir. Filmin senaryosunu Kamuran Süner ve Şafak Sezer yazmıştır. Filmin müziklerini Ercan Saatçi ve İlker Yeter bestelemiştir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.