DOLAR 32,5317 0.13%
EURO 34,9031 0.18%
ALTIN 2.470,640,36
BITCOIN 1998441-3,61%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya şehir hastanesin de görev yapan doktor Ekrem Karakaya Kimdir? İnstagram Hesabı (2022)
382 okunma

Konya şehir hastanesin de görev yapan doktor Ekrem Karakaya Kimdir? İnstagram Hesabı (2022)

Konya kent hastanesin de vazife icra eden hekim Ekrem Karakaya’nın silahlı saldırıcı sonucu yaşamını kaybetmesi gündemde yerini koruyor. İnsanlar tarafınca en oldukca araştırılan hekim Emre Karakaya kimdir? Ekrem Karakaya toplumsal medya hesaplarını bu yazımızda sizlerle paylaşacağız.

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 17:05
Konya şehir hastanesin de görev yapan doktor Ekrem Karakaya Kimdir? İnstagram Hesabı (2022)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya da öldürülen hekim Ekrem Karakaya Kimdir?Geçtiğimiz günlerde Konya Kent Hastanesin de Hacı Mehmet Akçay adın da bir kişi tarafınca silahla vurularak öldürülen Kardiyoloji Uzamanı Doktor Ekrem Karakaya Türkiye’yi yasa boğdu. Kişi hücum sonrası aynı silahla intihar ederken vatandaşlar Konya da öldürülen hekim Ekrem Karakaya kimdir? sorularına cevap aramaya başladı.

Ekrem Karakaya Kimdir?

Kan donduran bu vaka sonrasın da toplumsal medya da başta sıhhat bakanı Fahrettin Koca olmak suretiyle başsağlığı mesajları geldi. Hacı Mehmet Akçay’ın Yunak devlet hastanesin de güvenlik görevlisi olarak çalmış olduğu ortaya çıktı.

Kardiyoloji Uzamanı Doktor Ekrem Karakaya kariyerine Sağlık Bakanlığı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesin de adım atmıştır. Daha sonrasında sırasıyla Hususi Melik Gazi Hastanesi, Hususi Avrupa Hastanesi, Hususi Dünyam Hastanesi, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Konya Kent Hastanesi bünyesinde vazife yapmıştır. Katil zanlısı Hacı Mehmet Akçay bir ay ilkin anju olan annesinin ölümünden görevli tuttuğu sebebi öne sürülerek Ekrem Karakaya’yı görevli tuttuğu ve bu yüzden de vakası gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Olay sonrasında Konya valisi Vahdettin Özkan, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz il güvenlik müdürü Engin Dinçle hastaneye gelmiş olarak vaka hakkında informasyon aldı. Yapılan araştırmaların peşinden Ekrem Karakaya’nın cenazesi memleketi Kayseri’ye gönderildi.

Ekrem Karakaya İnstagram Hesabı

Günümüzün popüler uygulaması İnstagram dünyada milyonlarca şahıs tarafınca kullanılıyor. Akıllı telefonlarda ve bilgisayarda kullanılan bir fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan İnstagram uygulamasını bu kadar cazip kılan ise çektiğiniz fotoğrafları yada videoları paylaşmak diyebiliriz. İnsanlar filmlerde, dizilerde yada haberlerde görmüş olduğu ve merak ettikleri adları ararken ilk olarak İnstagram uygulamasını kullanmaktadır.

Konya da yaşamını kaybeden Doktorolarak tanıdığımız kullanıcı hakkında yaptığımız araştırma da Ekrem Karakaya resmi hesabına ulaştık. Yaptığı paylaşımlardan hekim bulunduğunu düşündüğümüz Ekrem Karakaya’nın yapmış olduğu paylaşımlar takip edenleri tarafınca oldukca sayıda beğeni almış. Başından vurularak ölümünün peşinden İnstagram hesabı da insanoğlu tarafınca araştırılmış durumda.

Doktor Ekrem Karakaya Resmi İnstagram Hesabı:@dr.ekrem_karakayaa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.