DOLAR 32,5901 0.21%
EURO 34,8141 0.34%
ALTIN 2.417,73-0,60
BITCOIN 21705180,86%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Konuşanlar 75. Bölüm Full izle, EXXEN Konuşanlar Son Bölüm İzle, Dizipal izle
994 okunma

Konuşanlar 75. Bölüm Full izle, EXXEN Konuşanlar Son Bölüm İzle, Dizipal izle

Genellikle gençlerin büyük bir heyecan içerisinde beklediği Konuşanlar 75. bölüm izleme detayları sizlerle. Konuşanlar son bölümü sitemizden takip edebilirsiniz.

ABONE OL
Eylül 16, 2022 22:38
Konuşanlar 75. Bölüm Full izle, EXXEN Konuşanlar Son Bölüm İzle, Dizipal izle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin son seneler içerisinde ki en çok izlenilen programı olan Konuşanlar’ın yeni bölümü EXXEN’deki yerini alıyor. Birbirinden renkli misafirleriyle Pera’yı yine kahkaha tufanına çevirecek olan Hasan Can Kaya yine adından söz ettirecek. Akıllara kazınacak ve her seferinde izleyenleri güldürmeyi başaracak bir hafta daha platformda yayınlanacak. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi oluyor.Konuşanlar 75. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde

Bu gece yarısından sonraEXXEN’deizleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar’ın yeni bölümünün fragmanı paylaşıldı. Londralı Bonu, Muhteşem Yüzyıl’dan öğrendiği Türkçe ile stüdyoya geldi. Verdiği cevaplarla da salondakileri güldürdü. Ömer’in kız arkadaşı olup olmadığı da masaya yatırıldı. Bir konuşanın da telefonla konuşması ve yazdığı mesajların içeriği Hasan Can Kaya’nın gazabından kurtulamadı.

 

 

 

Konuşanlar 2. sezon 75. bölüm izle

Dijital içerik platformu EXXEN’de yayınlanan Konuşanlar’ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.