DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20751455,31%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Komünist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu ‘İstanbul’un o ilçesinden aday mı olacak’
193 okunma

Komünist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu ‘İstanbul’un o ilçesinden aday mı olacak’

Fatih Mehmet Maçoğlu hakkında sürpriz iddia! ‘İstanbul’un o ilçesinden aday olacak’

ABONE OL
Ocak 2, 2024 09:44
Komünist başkan Fatih Mehmet Maçoğlu ‘İstanbul’un o ilçesinden aday mı olacak’
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçim takvimine girilirken partilerin aday belirleme süreci de devam ediyor. Bu süreçte, Türkiye Komünist Partisi (TKP) tarafından yapılacak aday belirleme süreci de merakla bekleniyor.

TKP’nin aday adayları arasında yer alan Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş, Maçoğlu’nun TKP’den Kadıköy Belediye Başkan adayı olacağını iddia etti.

Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Fatih Mehmet Maçoğlu’nun İstanbul’dan bir ilçeden ya da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan aday olacağı iddia ediliyordu. Ancak son bilgilere göre, Maçoğlu’nun Kadıköy Belediye Başkan adayı olacağı netleşti” dedi.

Yarkadaş’ın iddiası, siyaset kulislerinde de yankı uyandırdı. Maçoğlu’nun Kadıköy’den aday olması halinde, İstanbul siyasetinde önemli bir sürpriz yaşanacağı belirtiliyor.

Maçoğlu’nun adaylığı, Kadıköy’de heyecan yarattı

Maçoğlu’nun Kadıköy’den aday olacağı iddiası, Kadıköy’de heyecan yarattı. Maçoğlu’nun aday olması halinde, Kadıköy’de farklı bir siyasi iklimin yaşanması bekleniyor.

Maçoğlu, Dersim Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Maçoğlu, Dersim’de belediyeyi halka açmış, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemişti.

Maçoğlu’nun Kadıköy Belediye Başkan adaylığı, İstanbul yerel siyasetinde önemli bir kırılma noktası olabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.