DOLAR 32,5715 0.17%
EURO 34,7742 0.3%
ALTIN 2.412,70-0,81
BITCOIN 21613450,23%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak? Kaçış 6.bölüm dizipal izle
2359 okunma

Kaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak? Kaçış 6.bölüm dizipal izle

kaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak, ne zaman çıkacak, gösterim zamanı, yorumları, incelemesi, ekşi, imdb puanı, fragmanı, izle benzer biçimde aramalarınıza iyi haberim’den cevap bulabilirsiniz.

ABONE OL
Temmuz 15, 2022 18:15
Kaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak? Kaçış 6.bölüm dizipal izle
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaçış 6.bölüm hakkında

14 Haziran 2022’deDisney Plus Türkiyetarafınca yayınlanmaya süregelen Disney Plus Türkiye orijinal dizisidir.Disney+‘ın Türkiye’deki ilk orijinal dizisi olan yapım, toplam 8 bölümden oluşacak. Dizi, aksiyon ve dram türünde yer ediniyor.

Dizinin yönetmenliğiniYağız Alp Akaydınüstlenirken, senaristliğiniAli Doğançaykaleme aldı. Hikayesini iseEngin Akyürekkaleme aldı.

Dizi ilk 5 kısmı ileIMDb‘de 5,4‘lük puana haiz olabildi.

o3 medya ve Same Film tarafınca hazırlanan dizi, Disney Plus‘ tarafınca haftada bir bölüm olarak yayınlanacak. İlk 5 kısmı izleyenDisney Plusabonelerinin aklındaki sual iseKaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?sorusunun yanıtı oldu.

Bu probleminin yanıtı içeriğimizde! Ama gelin ilkin dizi ile ilgili özetlemek gerekirse informasyon verelim.

Kaçış mevzusu

Dizinin mevzusu,cenk fotoğrafçısı Mehmet ve değişik ülkelerden gelen bir grup gazetecinin, araştırma yapmak suretiyle bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu köktencilik terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri coşku dolu bir üslupla anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği sıkıntılı mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanmış olan insanlık dramına da değişik bir perspektif sunacak.

Kaçış oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosundaİrem Helvacıoğlu, Engin Akyürek, Levent Ülgen, Fikret Kuşkan, Aras Aydın ve Leyla Tanlar benzer biçimde adlar yer ediniyor.

İrem Helvacıoğlu – Zeynep
Engin Akyürek – Mehmet
Levent Ülgen
Fikret Kuşkan
Aras Aydın
Leyla Tanlar
Onur Bay
Adem Yılmaz
Aziz Çapkurt
Serkan Genç
Sezgin Uzun Bekiroğlu

Kaçış 6.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Dizinin 6.kısmı 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü Disney Plus tarafınca yayınlanacak.

Dizi Yorumları

Kaçış Dizi Yorumları ve İlk Tepkiler

 

Fragmanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.