DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20832633,09%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kaçış 1. Sezon 2. Bölüm Full dizipal İzle (Disney Plus)
1692 okunma

Kaçış 1. Sezon 2. Bölüm Full dizipal İzle (Disney Plus)

Disney Plus Türkiye'nin en dikkat çeken yapımı Kaçış dizisi 1. sezon 2. bölümü yayına girdi. 1. bölümün ardından yeni bölümü bekleyen izleyicilere 2. bölüm mesajı geldi. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Disney Plus Kaçış dizisi 1. sezon 2. bölümü haberimiz üzerinden tek parça izleyebilirsiniz..

ABONE OL
Temmuz 17, 2022 00:38
Kaçış 1. Sezon 2. Bölüm Full dizipal İzle (Disney Plus)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Disney Plus Türkiye’nin en dikkat çeken yapımı Kaçış dizisi 1. sezon 2. bölümü yayına girdi. 1. bölümün ardından yeni bölümü bekleyen izleyicilere 2. bölüm mesajı geldi. Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Disney Plus Kaçış dizisi 1. sezon 2. bölümü haberimiz üzerinden tek parça izleyebilirsiniz..

Kaçış 2. Bölüm İzle, Disney Plus Kaçış Dizisi İzle, Kaçış 1. Sezon 2. Bölüm İzle, Kaçış Dizisi 2. Bölüm Full İzle, Kaçış 2. Bölüm Tek Parça İzle

Disney Plus Türkiye uygulaması 14 Haziran 2022 Salı günü yayına girdi. Platformun en dikkat çeken yapımı Kaçış dizisi oldu. Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu ve Onur Bay’ın yer aldığı Kaçış dizisi herkesi ekran karşısına çiviledi. İlk bölümüyle izleyicilerden tam not alan Kaçış dizisinin 1. sezon 2. bölümü yayınlandı. İşte Disney Plus Kaçış dizisi 1. sezon 2. bölüm izleme ekranı..

 

DİSNEY PLUS KAÇIŞ DİZİSİ

Gaziantep’in Suriye sınırına yakın köylerinde yapılan Kaçış dizisinde yetenekli fotoğrafçı Mehmet’in yaşamı anlatıldı. Bir Alman gazeteci grubuyla tanışan Mehmet, Türkiye sınırını geçmeye ve o anları fotoğraflamaya karar verdi. Ezidi köyüne vardıktan kısa bir süre sonra sınır bölgesini ele geçirmiş olan Radikal örgüt köye baskın yaptı. Mehmet hariç herkesi aldılar.

 

KAÇIŞ DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE

Mehmet köyde yalnız kalınca Türkiye’ye nasıl döneceğini bulması gerekti. Kuyuya indiği sırada örgüt üyesinin ölmediğini anladı. Örgüt üyesi bir anda Mehmet’in boğazına sarıldı. Ölüm kalım mücadelesinin tam ortasında kalan Mehmet ne yapacak? Zeynep, İlker ve Noah örgütün eline düşünce Mehmet’in gözü döndü. Uyandığında gözünü örgüt merkezinde açtı.

 

KAÇIŞ DİZİSİ OYUNCULARI

-Engin Akyürek

-İrem Helvacıoğlu

-Aziz Çapkurt

-Onur Bay

-Leyla Tanlar

-Aras Aydın

-Levent Ülgen

 

DİSNEY PLUS KAÇIŞ DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.