DOLAR 32,5997 0.25%
EURO 34,8331 0.45%
ALTIN 2.412,38-0,82
BITCOIN 21545500,48%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Jurassic World 3 Full İzle dizipal, fullhdfilmcehennemi,hdfilmcehennemi
400 okunma

Jurassic World 3 Full İzle dizipal, fullhdfilmcehennemi,hdfilmcehennemi

ABONE OL
Haziran 21, 2022 20:02
Jurassic World 3 Full İzle dizipal, fullhdfilmcehennemi,hdfilmcehennemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jurassic World 3 Full İzle, Yayın çıkış tarihi ile birlikte ücretsiz izle. Jurassic World 3: Dominion: çıkış tarihi, fragman, oyuncu kadrosu, arsa detayları ve daha fazlası gelen. Jurassic World 3 çıkış tarihi, fragman, oyuncu kadrosu ve Dominion hakkında bilmeniz gereken her şey. Jurassic World’ün ilk fragmanı: Dominion, ömür boyu bekledikten sonra nihayet burada çıkıyor. Bize tanıdık Jurassic Park kahramanlarına tekrar eylemde ilk bakışımızı verdi ve baş gösteren devasa eylemi heyecanlandırdı. İnsanların ve dinozorların bir arada yaşadığı bu yeni dünyada. Hayranları heyecanlandıracak çok şey var, o yüzden lafı fazla uzatmadan Jurassic World: Domination hakkında bilmeniz gereken her şey burada. Jurassic World: Domination 2022’de beyaz perdeye geliyor – bilmeniz gereken her şey burada.

 

 

Jurassic World 3: Dominion, Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard ile güçlerini birleştirecek olan orijinal Jurassic Park üçlüsü Sam Neill. Laura Dern ve Jeff Goldblum ile yeniden bir araya gelecek. Bu sizin için yeterince heyecan verici değilse, oyuncular ve ekip, serideki en heyecan verici filmlerden biri olacağına söz veriyor. Jurassic World 3: Dominion, son üçlemenin finalini öğrenir öğrenmez ekranlarımızda olacak. Son zamanlarda, yeni bir fragman ve oyunculardan ve ekipten bazı heyecan verici bilgiler de dahil olmak üzere. Bazı önemli güncellemeler yapıldı.

Bu nedenle, arsadan oyuncu kadrosuna ve hatta bazı özel görüşlere kadar yaklaşan filmle ilgili tam kılavuzumuz için okumaya devam edin.

 

Jurassic World 3: Dominion çıkış tarihi, korona virüsün büyük ekran prömiyerini engellemesiyle benzer şekilde etkilendi. Film, başlangıçta 11 Haziran 2021’de vizyona girmesi planlanan bir yıl sonra, 10 Ekim 2022’de vizyona girecek. Bekleyiş artık uzun değil! Jurassic World Dominion, 2 saat 23 dakika ile serinin en uzun filmi. Daha önce, “Dominion: Jurassic Park” ve “Jurassic World: “, 2 saat 9 dakikayla en uzun Jurassic filmleri için berabere kaldı.

 

Ardından 2 saat 7 dakikada orijinal Jurassic Park geldi, ardından 2 saat 4 dakikada ilk Jurassic World geldi. Jurassic Park 3, sadece 1 saat 32 dakikada son olarak geldi. O zaman Dominion’dan harika şeyler bekleyin

 

Jurassic World 3 Dominion Full İzle

Jurassic World Dominion’un ilk fragmanında orijinal üçlü – Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill. Yeniden bir araya geldi. Bryce Dallas Howard’ın Claire’i ciddi bir belada, bir dinozor onu bir su kütlesine kadar takip etti. Birçok dinozor da vahşiydi ve tahmin edebileceğiniz gibi birçok soruna neden oluyorlar. Yayınlandığından beri, Raptor Blue’nun bebek taşıma bölümüne daha fazla ışık tutan başka bir fragman daha yayınlandı. KLİBİ GÖSTER(Yeni bir sekmede açılır) Dinozorlar dünyayı yönetirken takım savaşır. Allie Sattler’ın Dunn’ı uyarıyor: “Eğer dünyamız hayatta kalacaksa, önemli olan şu anda ne yaptığımız. ” Fragmanın gelmesinden önce, yeni film arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olan, dinozorlarla dolu 10 dakikalık bir kısa film yayınlandı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.