DOLAR 32,5109 0.01%
EURO 34,6555 -0.14%
ALTIN 2.437,80-2,45
BITCOIN 21691063,21%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İzmir’de Vahşet Sevgilisiyle 500 bin TL’ye tetikçi tuttu kocasını öldürttü
73 okunma

İzmir’de Vahşet Sevgilisiyle 500 bin TL’ye tetikçi tuttu kocasını öldürttü

İzmir'de Kamyonet Cinayeti: Eşi, Sevgilisi ve Tetikçi Gözaltında!

ABONE OL
Nisan 13, 2024 15:39
İzmir’de Vahşet Sevgilisiyle 500 bin TL’ye tetikçi tuttu kocasını öldürttü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 10 Nisan’da meydana gelen trajik olayda, Mehmet Akgül (49) isimli kişi, kamyonetinin direksiyonunda başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Akgül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nin yürüttüğü detaylı soruşturmada, olaya karıştığı öne sürülen kişiler bir bir gözaltına alındı. Eş A.A. (42), olayı itiraf ederken, ilişkisi olduğu Rojhat Kızılban (35) ve tetikçi olduğu iddia edilen Gültekin Uslu (45) da gözaltına alındı. Şüphelilerden Rojhat Kızılban ve Gültekin Uslu tutuklanırken, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olayın detaylarına göre, Mehmet Akgül’ün eşi A.A., eşinin kendisiyle ilgilenmediğini ve Rojhat Kızılban ile gönül ilişkisinin başladığını itiraf etti. A.A., cinayeti Rojhat Kızılban’ın 500 bin TL karşılığında tetikçi olarak tuttuğu Gültekin Uslu’ya işlettiğini belirtti. Ancak Gültekin Uslu, aşırı alkollü olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.

Polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarının onlarca saatlik görüntülerini inceleyerek olayı aydınlatmaya çalıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin detektifler ve istihbarat birimleriyle birlikte yürüttüğü geniş çaplı soruşturma sonucunda, olayın şüphelileri tespit edildi ve gözaltına alındı.

Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Rojhat Kızılban ve Gültekin Uslu tutuklanırken, A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mehmet Akgül’ün acı dolu ölümü, aile ve yakınları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı. Cenazesi, dün öğle vakti İzmir’de toprağa verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.