DOLAR 32,5920 0.23%
EURO 34,8342 0.47%
ALTIN 2.414,78-0,73
BITCOIN 21566570,17%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İşte şu anda alabileceğiniz en iyi AirPods fırsatları
653 okunma

İşte şu anda alabileceğiniz en iyi AirPods fırsatları

ABONE OL
Temmuz 7, 2022 17:08
İşte şu anda alabileceğiniz en iyi AirPods fırsatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nereye bakacağınızı biliyorsanız, Apple’ın popüler – ancak çoğu zaman pahalı – AirPod’larında genellikle bazı harika indirimler vardır. Apple,üçüncü nesil AirPod’larıEkim ayında piyasaya sürdüğünden ve yeni serisini piyasaya sürdüğünden beri, ikinci nesil giriş seviyesi modelin başlangıç ​​fiyatının 159 $’dan 129 $’a düştüğünü gördük. Dahası, birçok perakendecinin ikinci nesil AirPod’ları ve standart modele göre gürültü engelleme ve daha iyi ses kalitesi sunan daha pahalı AirPods Pro ve Max’i büyük ölçüde indirime sokmaya başladığını gördük. “Pro” takma adı olmamasına rağmen, AirPods Pro’yu uzun saplı orijinal modelden daha fazla andıran üçüncü nesil modelde bazı önemli indirimler bile gördük.

 

Burada, giriş seviyesi AirPod’lar, AirPods Pro, üçüncü nesil AirPod’lar ve AirPods Max dahil olmak üzere her modelde mevcut olan en iyi fırsatları inceleyeceğiz. Ancak,Amazon Prime Day’in çokyakında olduğunu ve12-13 Temmuz’dagerçekleşeceğini unutmayın . Bir garanti olmasa da, Prime Day, AirPods Pro da dahil olmak üzere Apple kulaklıklarında tarihsel olarak büyük indirimler getirdi.

 

 

N İYİ GİRİŞ SEVİYESİAİRPODS(İKİNCİ NESİL) FIRSATLARI

Geçen yıl Apple, şimdi giriş seviyesi model olan ikinci nesil AirPod’ların liste fiyatını 159 dolardan 129 dolara düşürdü. Ancak şu anda yalnızca kablolu bir şarj kutusu olan modeli satıyor, ancak standart bir Yıldırım kablosuyla şarj oluyor. Yaşlarına rağmen, kullanımı kolay, ikinci nesil AirPod’ların hala harika kablosuz performans ve güvenilir pil ömrü sunduğunu ve kablosuz şarj kutusu olmadan yaşayabiliyorsanız onları harika bir seçim haline getirdiğini gördük.

Geçmişte, Apple’ın en uygun fiyatlı kulakiçi kulaklıklarının 89 dolara kadar düştüğünü gördük.Ne yazık ki, bunları Amazon,TargetveWalmartyerine yalnızca yaklaşık 119 $ karşılığında satın alabilirsiniz . B&HPhoto’da 129,99 ABD Doları (70 ABD Doları indirim) karşılığında kablosuz şarj kutusu olan modelide satın alabilirsiniz.

 

EN İYİAİRPODS (ÜÇÜNCÜ NESİL)FIRSATLARI

Apple’ın en yeni gerçek kablosuz kulaklık çifti, şirketin MagSafe teknolojisini destekliyor. Daha kısa gövdeler de daha zarif bir tasarım sağlarken, ter ve suya dayanıklılık gibi geliştirilmiş ses ve özellikler, dinamik kafa takibi ile uzamsal ses desteği ve iyileştirilmiş pil ömrü, onları son nesil modele göre güzel bir gelişme haline getirir.

Üçüncü nesil modelde bir zamanlar anlaşma yapmak zordu, ancak Kara Cuma ve Siber Pazartesi günlerinde 139,99 dolara düştüğünü gördük. Ancak şu anda Apple’ın en yeni AirPods çiftiniWalmart,VerizonveTarget’tayaklaşık 169 $ karşılığında satın alabilirsiniz .

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.