DOLAR 32,5253 0.23%
EURO 34,7575 0.05%
ALTIN 2.496,741,41
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarifi: Veliefendi Hipodromu nerede ve nasıl gidilir? Otobüs, tramvay, metrobüs, minibiüs hangi araçlar gidiyor?
  • İyi Haber – iyihaberim.com
  • Gündem
  • İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarifi: Veliefendi Hipodromu nerede ve nasıl gidilir? Otobüs, tramvay, metrobüs, minibiüs hangi araçlar gidiyor?
272 okunma

İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarifi: Veliefendi Hipodromu nerede ve nasıl gidilir? Otobüs, tramvay, metrobüs, minibiüs hangi araçlar gidiyor?

At yarışı severlerin beklediği Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 96'ncısı Veliefendi Hipodromu yapılacak. Gazi Koşusu bu yıl 26 Haziran 2022 Pazar günü saat 17.15'te Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek. Peki “İstanbul Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir?” sorularına yanıt arıyor. İşte İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarihi ve nasıl gidilir sorusunun yanıtı...

ABONE OL
Haziran 25, 2022 16:32
İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarifi: Veliefendi Hipodromu nerede ve nasıl gidilir? Otobüs, tramvay, metrobüs, minibiüs hangi araçlar gidiyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

At yarışı severlerin beklediği Gazi Koşusu için geri sayım başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu’nun 96’ncısı Veliefendi Hipodromu yapılacak. Gazi Koşusu bu yıl 26 Haziran 2022 Pazar günü saat 17.15’te Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilecek. Peki “İstanbul Veliefendi Hipodromu nerede, nasıl gidilir?” sorularına yanıt arıyor. İşte İstanbul Veliefendi Hipodromu yol tarihi ve nasıl gidilir sorusunun yanıtı…

 

Veliefendi Hipodromu nerede ve nasıl gidilir?

Bakirköy, Türkiye’deki Veliefendi Hipodromu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Veliefendi Hipodromu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Veliefendi Hipodromu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Veliefendi Hipodromu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Aksu; Bozkurt / Zeytınburnu Yönü; Matbaacılar / Topkapı Yönü; Veliefendi; Aksu / Kazlıçesme Yönü.

Veliefendi Hipodromu adresine Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren veya Metro ile ulaşabilirsiniz. Yakında duran hatlar -Otobüs: 72T, 93M, 93T, 98H, BN1Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)Metro: M1AMinibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-11, MİNİBÜS: A-01, MİNİBÜS: A-45

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Veliefendi Hipodromu için yol tarifi alın.

Veliefendi Hipodromu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bakirköy konumundaki kullanıcılar dahil 930 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit’e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Veliefendi Hipodromu için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.