DOLAR 32,5611 0.07%
EURO 34,8918 0.33%
ALTIN 2.441,330,36
BITCOIN 21890193,44%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Instagram, Twitter, Facebook, Youtube neden açılmıyor? 13 Kasım
882 okunma

Instagram, Twitter, Facebook, Youtube neden açılmıyor? 13 Kasım

ABONE OL
Kasım 13, 2022 18:45
Instagram, Twitter, Facebook, Youtube neden açılmıyor? 13 Kasım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Instagram Twitter, Facebook, ve Youtube’un neden açılmadığı araştırılıyor. 13 Kasım’da Instagram Twitter, Facebook, ve Youtube ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlama tüm ülkeyi yasa boğdu. Patlamanın detayları gelmeye devam ederken vatandaşlar Instagram Twitter, Facebook, ve Youtube hesaplarına ulaşamadıklarını dile getirdiler. Peki, Instagram, Twitter, Facebook, Youtube çöktü mü? Twitter, Facebook, Instagram, Youtube neden açılmıyor?

 

Instagram Twitter, Facebook, ve Youtube’un çöküp çökmediği merak konusu haline geldi. 13 Kasım’da İstiklal Caddesi’nde yaşanan patlamanın ardından vatandaşlar sosyal paylaşım ağlarına ulaşımda sorun yaşadıklarını dile getirdiler. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Taksim’de meydana gelen patlama sonrası ortaya çıkan aykırı görüntülere ilişkin sosyal medya platformlarında bant daraltma uygulaması yapıldığını duyurdu.

INSTAGRAM, Twitter, Facebook, YOUTUBE NEDEN AÇILMIYOR, ÇÖKTÜ MÜ?

Instragram Twitter, Facebook, ve Youtube’ın neden açılmadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamalarda ulaşımda sorun yaşadıklarını dile getirdiler.
Henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Downdetector verilerine göre internet erişim şikayetlerinde artış yaşandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.