DOLAR 32,5912 0.34%
EURO 34,8251 0.19%
ALTIN 2.506,520,90
BITCOIN 20902421,53%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür?
787 okunma

Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür?

Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür? Dünya genelinde sayısı milyonları aşan kullanıcı sayısına sahip fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’da sorunlar meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak birçok kullanıcı 'akış yenilenemedi' problemi yaşıyor. Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür?

ABONE OL
Şubat 12, 2024 20:55
Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür? Dünya genelinde sayısı milyonları aşan kullanıcı sayısına sahip fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’da sorunlar meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak birçok kullanıcı ‘akış yenilenemedi’ problemi yaşıyor. Instagram çöktü mü? Akış yenilenemedi Hatası Nedir, Nasıl Çözülür?

 

Milyonlarca Instagram kullanıcısı akşam saatlerinde sosyal paylaşım sitesine giriş yapamaz hale geldi.

Kesinti, hem iPhone hem de Android uygulamasındaki kullanıcıları etkiledi. Programı açmaya çalışan kullanıcılar ‘Akış yenilenemedi’ ve ‘diğer gönderiler yüklenemedi’ problemi yaşıyor.

Kısa sürede en çok konuşulan konuların arasında yer alamaya başlayan #instagramdown (İnstagram çöktü) sorusuna bir cevap aranıyor. İnstagram’ın neden sorun yaşandığına dair bir bilgi bulunmazken sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

TWITTER DA ÇÖKMÜŞTÜ

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter da dün saat 15.00 itibariyle çökmüştü. Kesinti bir süre sonra sona ermişti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.