DOLAR 32,5084 0%
EURO 34,6394 -0.21%
ALTIN 2.434,49-2,59
BITCOIN 21519812,50%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

İçinden metal çıkan Magnum piyasadan toplanıyor mu?
630 okunma

İçinden metal çıkan Magnum piyasadan toplanıyor mu?

ABONE OL
Nisan 19, 2024 23:56
İçinden metal çıkan Magnum piyasadan toplanıyor mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Magnum Türkiye’den Açıklama: Endişelenmenize Gerek Yok!

Son zamanlarda, İngiltere’de bazı Magnum Badem dondurma çubuklarında olası plastik ve metal parçaları bulunması ihtimaline karşı geri çağırma işlemi gerçekleştiği haberleri duyuldu. Bu durum, Türkiye’deki Magnum ürünleriyle ilgili endişelere yol açtı.

Ancak Magnum Türkiye, bu konuda açık bir açıklama yaparak Türkiye’deki ürünlerinin herhangi bir risk içermediğini vurguladı. Açıklamada şu bilgiler yer aldı:

  • Türkiye’de üretilen ve satılan tüm Magnum dondurmaları, Çorlu ve Konya fabrikalarında uluslararası gıda standartlarında ve en son teknoloji ile donatılmış tesislerde üretiliyor.
  • Üretim süreci boyunca tüm sağlık ve hijyen tedbirleri titizlikle uygulanıyor ve ürünler el değmeden paketleniyor.
  • Bu nedenle, Türkiye’de satılan Magnum ürünlerinde herhangi bir plastik veya metal parçası bulunma riski bulunmamaktadır.

Açıklamada ayrıca, İngiltere ve İrlanda’da geri çağırılan ürünlerin Türkiye’de üretilen ve satılan Magnum ürünlerinden farklı bir seri olduğu ve bu durumun Türkiye’deki ürünleri etkilemediği de belirtildi.

Sonuç olarak, Magnum Türkiye’nin açıklamasına göre, Türkiye’de satılan Magnum ürünlerini güvenle tüketebilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok!

Not: Bu haber uyarı amaçlıdır. Herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşırsanız lütfen bir doktora danışın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.